Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Κριού

το-ζωδιο-του-κριου

Κοινοποίηση:

Με την Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, ο έρωτας δεν θα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Επειδή η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του τομέα των σχέσεών σας, είναι πιθανό, μαζί με το σύντροφό σας να διανύσετε μία περίοδο που θα αναθεωρήσετε την πρακτικότητα της σχέσης σας. Αν λειτουργεί, τότε θα συνεχίσει να λειτουργεί και για τους δύο. Αν νιώθετε πως έχετε απομακρυνθεί, ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας. Οποιαδήποτε ανασφάλεια που μπορεί να αισθάνεστε στη σχέση σας πρέπει να γίνει γνωστή στο σύντροφό σας. Είτε είναι κάτι το σωματικό, είτε κάτι οικονομικό, είτε οτιδήποτε δεν φαίνεται ισορροπημένο.

Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, φέροντας στην επιφάνεια προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Τα καλά νέα είναι πως με τον Άρη εδώ, θα έχετε το κίνητρο να τα λύσετε –ακόμα και αν στην αρχή μπορεί να τσακωθείτε έντονα. Είναι πιθανό όμως, τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου στις 16 του μηνός, όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα σχηματίσουν ένα δύσκολο τετράγωνο.

Αν είστε ελεύθεροι, θα υπάρξουν υπέροχες ευκαιρίες για ρομαντισμό στο τέλος του μήνα, με αποκορύφωση την Νέα Σελήνη στις 30 του μηνός και την Αφροδίτη που θα γυρίσει σε ορθή πορεία την επόμενη μέρα. Καθώς αυτή η Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου, δώστε μία ευκαιρία στο ίντερνετ ή φλερτάρετε με κάποιον που γνωρίσατε στο facebook. Μία συζήτηση στο ίντερνετ στις 17 του μηνός και ξανά πάλι στις 29, ίσως οδηγήσει στον έρωτα!

zodia-zvdia-22