Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Λέοντα

το-ζωδιο-του-λεων

Κοινοποίηση:

Αν το 2014 ξεκινά με ένα επαγγελματικό ρομάντζο, να περιμένετε τη προσοχή σας να εστιάζει στο πως η ερωτική σας ζωή επηρεάζει τα επαγγελματικά σας.

Φαίνεται πως τουλάχιστον ένας από τους συνεργάτες σας δεν υποστηρίζει την σχέση σας αυτή, και θα δώσει φωνή σε αυτή την έλλειψη υποστήριξης με τη Νέα Σελήνη την 1η του μηνός. Θα είναι μία θυμωμένη Νέα Σελήνη, γεμάτη με έντονες όψεις. Αν και η Νέα Σελήνη παραδοσιακά αποκαλύπτει ευκαιρίες, ίσως δείτε πως μία επαγγελματική ευκαιρία σαμποτάρετε από αυτό το συνάδελφο, ο οποίος είτε ζηλεύει το ρομάντζο σας ή νιώθει πως εμποδίζει τις επαγγελματικές σας αποδόσεις.

Θα περάσετε μεγάλο κομμάτι του μήνα προσπαθώντας να ελέγξετε τις καταστάσεις και δίνοντάς σας τον καλύτερο εαυτό στην εργασία.

zodia-zvdia-22

Άλλη μία πιθανή κατάληξη αυτής της Νέας Σελήνης, είναι πως αν και γνωρίσατε τον σύντροφό σας στη δουλειά, η ατμόσφαιρα στο γραφείο μπορεί να είναι τόσο εναντίον στη σχέση σας που ένας από τους δύο θα αποφασίσει να φύγει. Και πάλι υπάρχει ένταση εδώ αλλά και ευκαιρία. Αν θέλετε να βρείτε νέα δουλειά, οι δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν μετά τη Νέα Σελήνη θα είναι ιδανική να ξεκινήσετε τις συνεντεύξεις.

Αν είστε ελεύθεροι, αυτός ο μήνας θα είναι ήσυχος όσον αφορά τα ερωτικά σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου, και ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας. Μετά της 31 του μηνός, ίσως γνωρίσετε κάποιον στο γυμναστήριο!