Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Σκορπιού

το-ζωδιο-του-σκορπιου-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Ίσως ξεκινήσετε αυτό το μήνα με αδεξιότητας καθώς προσπαθείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις για να απευθυνθείτε στο σύντροφό σας. Αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη που θα είναι ανάδρομη στον τομέα των επικοινωνιών σας μέχρι τις 31 του μηνός. Αν και είναι υπέροχη στιγμή για να απελευθερωθείτε από παλιές ερωτικές ιδέες που δεν σας ωφελούν πια, ίσως δυσκολευτείτε αν πρέπει να ανοίξετε ένα θέμα με το σύντροφό σας, το οποίο θα επηρεάσει το μέλλον σας μαζί του.

 

Αν υπάρχει μία συζήτηση που θέλετε να κάνετε, είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι τις 6-7 Ιανουαρίου. Αν και η Αφροδίτη θα είναι ακόμα ανάδρομη, υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε πρόοδο στο διάλογο. Στην πραγματικότητα, θα είναι ιδανική στιγμή να αναθεωρήσετε ένα οικονομικό ζήτημα που απασχολεί και τους δυο σας.

 

Ή, ίσως κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση για τα συναισθήματά σας –για το πώς ήταν και για το πώς εξελίχθηκαν. Δεν χρειάζεται να είναι αρνητική συζήτηση. Στην πραγματικότητα θα είναι ακριβώς το αντίθετο. Αν παίρνετε τα ερωτικά ζητήματα στα σοβαρά, και αν μιλήσετε για αυτό σε κάποιον που αγαπάτε, θα εννοείτε ακόμα και την κάθε ανάσα σας. Η δήλωση των συναισθημάτων σας δεν είναι κάτι απλό για εσάς, και θα είναι ακόμα πιο έντονο αυτό το μήνα.

zodia-zvdia-22

 

Στις 11 του μηνός, θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση όσον αφορά τα σχέδια στη σχέση σας, και ίσως φτάσετε σε μία αμοιβαία ωφέλιμη συμφωνία για τα οικονομικά σας. Η πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη στις 30 Ιανουαρίου θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς όσον αφορά τα ακίνητα.