Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Ταύρου

το-ζωδιο-του-ταυρου

Κοινοποίηση:

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα είναι ανάδρομη όλο το μήνα, μειώνοντας τις φλόγες του πάθους το μεγαλύτερο διάστημα. Και πάλι, αυτό δεν σημαίνει πως η ερωτική σας ζωή θα είναι ανύπαρκτη, ή γεμάτη αγωνία. Στην πραγματικότητα, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης είναι μία ειδική ευκαιρία για να πετύχετε στον έρωτα. Αν είστε ελεύθεροι, αυτό το μήνα θα ασχοληθείτε με τις αξίες και τις απαιτήσεις του έρωτα. Αν έχετε σχέση θα επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις του έρωτα και στο τι σημαίνει πραγματικά για εσάς και το σύντροφό σας να μοιράζεστε αυτή τη δέσμευση.

 

Επειδή η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τομέα του χάρτη σας που έχει να κάνει με το πνεύμα, την ηθική και τη μεγάλη εικόνα τον πραγμάτων, ίσως ανακαλύψετε πως το να βρείτε την αδελφή ψυχή σας που να έχει τα ίδια πιστεύω με εσάς, είναι ότι πιο σημαντικό. Αν είστε σε σχέση με κάποιον που δεν υποστηρίζει τις απόψεις σας, θα υπάρξει ένταση. Θα παλέψετε με τον εαυτό σας για το που πηγαίνει αυτή η σχέση και για το αν έχει πραγματικές μακροχρόνιες πιθανότητες, τη στιγμή που διαφέρετε τόσο πολύ. Τα πράγματα θα φτάσουν στο φυσιολογικό στις 16 ή στις 25 του μηνός, όπου ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, τον πλανήτη της δέσμευσης και της δομής στον τομέα των σχέσεων. Οι ιδέες ή οι αποφάσεις που δεν υποστηρίζονται από τον σύντροφό σας, ίσως σας οδηγήσει στο να αμφισβητήσετε οτιδήποτε νομίζατε πως ξέρατε για την σχέση σας.

 

Και πάλι, η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στις 31 του μηνός, και θα βρεθεί σε μία υπέροχη θέση για να σας βοηθήσει να πετύχετε μία ρεαλιστική προοπτική για τον έρωτα, τη σχέση και τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

zodia-zvdia-22