Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Τοξότη

το-ζωδιο-του-τοξοτη-zwdio

Κοινοποίηση:

Με το 2014 να πλησιάζει, ο έρωτας δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε, αλλά τα χρήματα. Αν είστε ελεύθεροι, αυτό θα σας αποσπάσει τη προσοχή από τον έρωτα, αν και μία σέξι συζήτηση με κάποιον στις 17 Ιανουαρίου θα αποδειχτεί ηλεκτρισμένη.

 

Αν είστε σε σχέση, ίσως αισθανθείτε πως ήρθε η ώρα να πιάσετε δουλειά με το σύντροφό σας και να βάλετε κάποια όρια, χωρίζοντας αυτά που είναι δικά σας και αυτά που είναι δικά του. Αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη που θα είναι ανάδρομη όλο το μήνα, στον τομέα του χάρτη σας που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα έχετε ένα ενδιαφέρον δίλημμα το οποίο θα έχει να κάνει με την προσωπική σας αξία, όπως επίσης και με το πόσο μπορείτε ή πρέπει να βασιστείτε στις πηγές του συντρόφου σας.

 

Θα υπάρξουν κάποιοι λόγοι για αυτή τη κατάσταση. Ίσως αποφασίσετε να γυρίσετε στο σχολείο για να αποκτήσετε κάποιο πτυχίο ή να κάνετε κάποιο μάθημα που να μπορεί να σας φέρει περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα. Ή, είναι πιθανό να τα ρισκάρετε όλα για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Το πρόβλημα είναι πως τα έξοδα θα είναι πολλά, και το εισόδημά σας δεν θα αρκεί. Αν είστε σε σχέση, όμως, είναι πιθανό ο σύντροφός σας να είναι αρκετά γενναιόδωρος να σας βοηθήσει οικονομικά. Από την αρχή του μήνα, όμως, ίσως αυτό αποδεχτεί πρόκληση. Δεν θα νιώθετε άνετα να παίρνετε περισσότερα από όσα δίνετε.

zodia-zvdia-22

 

Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήσετε πως αυτό είναι κάτι το προσωρινό. Ο σύντροφός σας θα πιστέψει σε εσάς και ίσως σας δείξει επιβεβαιωτικά στοιχεία στις 17 και 24 Ιανουαρίου. Αυτός είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου πρέπει να επικεντρωθείτε εκεί που θέλετε να φτάσετε. Να είστε ευγνώμων που έχετε ένα υπέροχο υποστηρικτικό σύστημα που σας βοηθά στο ταξίδι σας.