Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Υδροχόου

το-ζωδιο-του-υδροχοου

Κοινοποίηση:

Ίσως προτιμήσετε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας και –ανάλογα με τις καταστάσεις –αυτή η προσέγγιση θα δουλέψει είτε υπέρ σας είτε εναντίον σας.

 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και του φλερτ, είναι ανάδρομη, και θα παραμείνει έτσι όλο το μήνα. Η ανάδρομη πορεία της θα έχει απίστευτα βαθύ αντίκτυπο πάνω της, επειδή η Αφροδίτη βρίσκει τα βήματά σας στο πιο ασύλληπτο κομμάτι του χάρτη σας, στον 12ο Οίκο.

 

Καθώς έχει να κάνει με θέματα της καρδιάς, θα σας παρουσιαστεί μία ευκαιρία να ξεπεράσετε το άγχος που έχετε όσον αφορά τα συναισθήματά σας για ένα κοντινό σας άτομο. Δεν θα είναι εύκολο, και η έντονη Νέα Σελήνη στην ίδια περιοχή του χάρτη σας την 1η του μηνός θα σας οδηγήσει σε μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδο. Τα καλά νέα είναι πως αυτή η δύσκολη περίοδος είναι αυτό που χρειάζεστε για να ζητήσετε βοήθεια από ένα σύμβουλο ή από έναν έμπιστο φίλο. Ίσως δεν πρέπει να βρείτε μόνοι σας τη λύση σε αυτό το θέμα.

zodia-zvdia-22

Σε κάποιες καταστάσεις, ίσως χρειαστεί να αναγνωρίσετε και να αποδεχτείτε πως τα συναισθήματα που έχετε για κάποιο άτομο δεν είναι αμοιβαία. Ή, είναι πιθανό να είναι αμοιβαία, αλλά οι καταστάσεις δείχνουν πως δεν μπορείτε να είστε μαζί. Μία ειλικρινής συζήτηση με τον εαυτό σας στις 7 του μηνός θα σας οδηγήσει σε μία εσωτερική ανακάλυψη όσον αφορά ένα προσωπικό και ερωτικό ζήτημα.

Μήπως ζείτε στο παρελθόν; Μήπως έχετε τη συνήθεια να ερωτεύεστε άτομα που δεν μπορούν να είναι μαζί σας; Η σχέση σας ταΐζει τη ψυχή σας. Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα απαιτήσουν μία ειλικρινή απάντηση. Σκεφτείτε τις παρελθοντικές σας εμπειρίες. Τι έχουν κοινό μεταξύ τους; Πως λειτούργησαν για εσάς; Πρέπει να επισκευάσετε αυτά τα προβλήματα για να βιώσετε τον έρωτα όπως σας αρέσει. Ευτυχώς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 30 Ιανουαρίου, και η ορθή πορεία της Αφροδίτης στις 31, υπόσχονται μία νέα αρχή.