Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Ζυγού

το-ζωδιο-του-ζυγου

Κοινοποίηση:

Στην αρχή του χρόνου, δεν θα είστε ακριβώς ο εαυτός σας. Αυτό θα οφείλεται στην Αφροδίτη, που θα είναι ανάδρομη μέχρι τις 31 του μηνός. Με την δύναμη της έλξης και της χάρης στα σκοτάδια, θα δυσκολευτείτε να προχωρήσετε μπροστά –ειδικά όσον αφορά τον έρωτα.

 

Δεν είναι ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, έτσι αν γνωρίσετε κάποιον που αξίζει, είναι καλύτερο να περάσετε τη σχέση αυτή από δοκιμασίες τον Ιανουάριο γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον σαν φίλοι. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, θα είναι ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε μία ρομαντική σχέση, και θα καταλάβετε τότε γιατί ήταν καλύτερο που περιμένατε μέχρι ο κυβερνήτης σας να είναι έτοιμος να σας δώσει την ευλογία του. Η Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων στις 30 του μηνός θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα στον έρωτα. Θα αξίζει την αναμονή!

 

Αν είστε σε σχέση, κάποιες δύσκολες όψεις θα δημιουργήσουν προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας τις δύο πρώτες μέρες του μήνα. Φαίνεται πως τα προβλήματα θα έχουν να κάνουν με μία οικογενειακή διαφωνία και η κατάσταση θα ηρεμίσει περίπου στις 16 του μηνός. Οι δυο σας θα έχετε αρκετή δουλειά να κάνετε μαζί για να φτάσετε στην γαλήνη, αλλά τα καλά νέα είναι πως και οι δύο έχετε τη θέληση να παλέψετε για αυτά που αγαπάτε.

zodia-zvdia-22