Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο της Παρθένου

το-ζωδιο-της-παρθενου-zwdio

Κοινοποίηση:

Όπως μπαίνουμε στο 2014, αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι ο έρωτα. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας αυτό το μήνα. Είναι σπάνια, αλλά σημαντική φάση που θα σας ενθαρρύνει να αναθεωρήσετε την προσέγγισή σας στις σχέσεις και να εκτιμήσετε ξανά τις απαιτήσεις σας στον έρωτα. Αναρωτηθείτε: Τι αξίζετε; Μήπως κοροϊδεύετε τον εαυτό σας;

 

Αν ξεκινήσετε τη νέα χρονιά θεωρώντας πως δεν σας εκτιμά ή πως δεν σας αγαπά ο σύντροφός σας αρκετά, η Νέα Σελήνη την 1η του μηνός ίσως οδηγήσει σε έναν διαπληκτισμό για την ισορροπία αυτή στη σχέση σας. Ίσως νιώθετε πως κουβαλάτε ένα άδικο μερίδιο οικονομικού βάρους στη πλάτη σας. Ή, αν δεν έχετε κοινές πηγές, είναι πιθανό να αμφισβητήσετε το γεγονός πως ο σύντροφός σας είναι μαζί σας πραγματικά ή αν είναι απλά σωματικό. Μία απλή σεξουαλική σχέση δεν θα σας ικανοποιεί… ίσως σας αφήσει ευάλωτους όσον αφορά τον έρωτα.

 

Με την Πανσέληνο στις 15 Ιανουαρίου, θα κερδίσετε απίστευτη διαύγεια όσον αφορά την ικανότητά σας να λαμβάνετε αγάπη. Μήπως έχετε χτίσει έναν δικό σας τοίχο σε αυτόν τον τομέα; Αν ναι, ήρθε η ώρα να τον ρίξετε για να βιώσετε μία υγιή και ολοκληρωμένη σχέση. Ευτυχώς, στις 31 του μηνός, η ορθή πορεία της Αφροδίτης θα ανοίξει όλες τις πόρτες. Η ευτυχία στον έρωτα θα είναι πιο πιθανή φέτος αν αποφασίσετε πως αξίζει τον κόπο.

zodia-zvdia-22