Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Αιγόκερω

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-αιγοκερω-ωροσκοπιο-2015-taro

Κοινοποίηση:

Η επαγγελματική σας ζωή θα βρεθεί σε κάποιο σταυροδρόμι, και αν δεν πάρετε μία απόφαση αυτό το μήνα, κάποιος άλλος θα το κάνει για εσάς. Υπάρχουν δυο πιθανά σενάρια, και το πιο θα επιλέξετε εξαρτάται από το αν ακολουθείτε ή όχι το αληθινό κάλεσμα της ζωής.

 

Αν κάνετε ακριβώς αυτό που ξέρετε πως προορίζεται για εσάς, είναι πιθανό να είστε το επίκεντρο της προσοχής στην εργασία σας. Ένα βραβείο ή μία προαγωγή θα έρθει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Ενώ θα θελήσετε να γιορτάσετε την επιτυχία σας κοντά στις 15 του μηνός, όμως, είναι πιο πιθανό πως θα βρείτε αυτή την αλλαγή αρκετά αγχωτική. Ίσως, για παράδειγμα, σας κάνουν μία υπέροχη προσφορά –αλλά θα έχει κάποια παγίδα. Ίσως χρειαστεί να ταξιδεύετε περισσότερο, επηρεάζοντας τη σχέση σας ή την δυναμική της οικογένειάς σας. Είναι επίσης πιθανό, ο σύντροφός σας να μην είναι τόσο υποστηρικτικός στους επαγγελματικούς σας στόχους αυτή τη περίοδο, και να προστεθεί περισσότερη ένταση.

 

Αν δουλεύετε σε ένα πεδίο που ξέρετε πως δεν σας ταιριάζει, η έκλειψη στις 15 του μηνός, θα σας οδηγήσει στην απώλεια της θέσης σας. Αυτό θα σας ταρακουνήσει –ειδικά αν μένετε σε αυτή τη δουλειά για την ασφάλεια. Να θυμάστε πως ότι και αν συμβεί, απλά προσπαθεί να σας σπρώξει στο να κάνετε αυτό που πρέπει στη ζωή σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε αφού σας τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια σας, θα καθορίσει τα υπόλοιπα χρόνια που έρχονται.

zodia-zvdia-22