Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο των Διδύμων

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-των-διδυμων

Κοινοποίηση:

Η ερωτική και κοινωνική σας ζωή θα βιώσουν περισσότερο άγχος από όσο αξίζουν αυτό το μήνα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου, θα δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο. Φαίνεται πως υπάρχει μία διαμάχη εδώ και καιρό, και πως μαλώνετε περισσότερο από ότι συνήθως.

 

Αν και δεν είστε αυτοί που κρατάτε κακία τόσο καιρό και προτιμάτε να λήξετε τα πράγματα, αυτή τη περίοδο δεν θα είναι εύκολο να απομακρυνθείτε από αυτή τη συμμαχία. Ίσως είστε και οι δύο μέλη της ίδιας ομάδας και πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να λειτουργήσει η σχέση. Αυτό θα σας κάνει να εξετάσετε τις σχέσεις σας με τους κοινούς σας φίλους. Η καλύτερη συμβουλή, είναι να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Από τις 14 μέχρι τις 16 του μηνός, προσέξτε τα λόγια σας!

 

Η ερωτική σας ζωή θα είναι επίσης γεμάτη άγχος αυτή τη περίοδο. Αυτές τις μέρες δεν διασκεδάζετε ιδιαίτερα στον σεξουαλικό τομέα. Φαίνεται πως αυτό το πρόβλημα θα διογκωθεί στα μέσα του μήνα. Θα χρειαστεί να λύσετε το πρόβλημά σας με τον σύντροφο, αλλιώς θα αποφασίσετε πως η σχέση σας δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

zodia-zvdia-22

 

Τα καλά νέα είναι πως αυτό το μήνα θα βιώσετε μία προσωπική ανακάλυψη. Στις 29 Απριλίου, ίσως αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού για τα «προβλήματά» σας. Μπορεί να είναι ένας σύμβουλος ή κάποιος επαγγελματίας που εμπιστεύεστε. Η αλλαγή θα ξεκινήσει από μέσα, και μέχρι το τέλος του μήνα θα είστε έτοιμοι να σκάψετε.