Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο των Ιχθύων

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-των-ιχθυων

Κοινοποίηση:

Τα οικονομικά θα αποτελέσουν πρόβλημα αυτό το μήνα, και ο μόνος τρόπος να διαχειριστείτε τη κατάσταση, θα είναι αν μπείτε κατευθείαν στο ψητό. Δεν θα υπάρξει ικανότητα να κρύψετε τα πράγματα κάτω από το χαλί και να υποκριθείτε πως το πρόβλημα δεν υπάρχει. Αν, για παράδειγμα, υποψιαστείτε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους φόρους ή κάτι περίεργο στην πιστωτική σας κάρτα, θα χρειαστεί να δράσετε άμεσα για να αποφύγετε τα χειρότερα.

 

Είναι πιθανό να υπάρξει κάποια απώλεια –αλλά ίσως έχει να κάνει με μία άλλη πηγή. Ίσως ανακαλύψετε πως κάνατε μία άσχημη επένδυση με αποτέλεσμα να υπάρξει κατακόρυφη πτώση των οικονομικών σας. Ίσως επίσης ακούσετε κάποια νέα για το σύζυγο ή τον σύντροφό σας, όσον αφορά τα οικονομικά του, πράγμα που θα επηρεάσει και εσάς. Και πάλι, υπάρχει πιθανότητα να είστε υποψήφιοι για μια κληρονομιά, και το ποσό που είχατε στο νου σας να διαφέρει από αυτό που θα πάρετε. Ίσως να είστε έτοιμοι να παλέψετε για περισσότερο, αλλά δεν προβλέπεται νίκη. Φροντίστε το άγχος που θα νιώσετε αυτές τις ημέρες.

 

Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες αυτού του οικονομικού θέματος, να ξέρετε σίγουρα πως από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 24 του μηνός, θα βιώνετε το ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Ευτυχώς, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις κοντά στις 29 του μηνός, με την Ηλιακή έκλειψη.

zodia-zvdia-22