Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Κριού

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-κριου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Αυτό το μήνα να περιμένετε αλλαγές. Υπάρχουν αρκετοί σχηματισμοί στον ουρανό, επηρεάζοντάς σας με προσωπικό και δυναμικό τρόπο. Και πάλι, αν έχετε πρόσβαση στο πολεμικό σας πνεύμα, θα βγείτε νικητές στις προκλήσεις. Στην πραγματικότητα θα ανακαλύψετε την ικανότητά σας να πετύχετε στη ζωή όποια εμπόδια και αν αντιμετωπίσετε!

 

Το άγχος θα ξεκινήσει κοντά στις 15 Απριλίου εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης στον τομέα των σχέσεων. Αυτή η έκλειψη θα συνοδεύεται από αρκετές έντονες όψεις επικοινωνίας και θα οδηγήσει σε πόλεμο λέξεων με ένα κοντινό σας πρόσωπο. Αν η συζήτηση ενταθεί υπερβολικά ίσως αποφασίσετε να δώσετε τέλος στη σχέση αυτή. Αν εκτιμάτε αυτή τη σχέση, θα είναι ζωτικής σημασίας να μην μιλήσετε αν δεν σκεφτείτε πρώτα. Τα άσχημα λόγια σίγουρα θα είναι αυτά που θα μετανιώσετε.

 

Ταυτόχρονα με αυτό, τέσσερις πλανήτες θα αυξήσουν την απογοήτευση. Ο Άρης που είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων, θα έρθει αντιμέτωπος με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Ο Δίας βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Πλούτωνας στον επαγγελματικό τομέα.

zodia-zvdia-22

 

Αυτός είναι ο πιο έντονος πιθανός σχηματισμός πλανητών. Όλο το στρες στη ζωή σας που έχει να κάνει με την ταυτότητά σας, τον οικογενειακή σας ζωή, την καριέρα και τις σχέσεις, θα φτάσει στα ύψη και θα γίνει πλέον ξεκάθαρο πως χρειάζεστε μία αλλαγή για να απελευθερωθείτε. Από τις 20 μέχρι τις 24 Απριλίου τα πράγματα θα είναι εκρηκτικά.

 

Μετά την έκρηξη, η υπέροχη Ηλιακή έκλειψη στον οικονομικό σας τομέα, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούριο που θα σας αποφέρει κέρδη και ταυτόχρονα να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας.