Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Λέοντα

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-λεων-επανασυνδεση

Κοινοποίηση:

Αν είστε ανακατεμένοι σε κάποια διαπραγμάτευση, ίσως νιώσετε την ένταση να φτάνει στο ανώτερο δυνατό σημείο αυτό το μήνα. Ξεκινώντας από τις 7 Απριλίου, ίσως γίνετε περισσότερο αντιδραστικοί από ότι συνήθως με αυτή τη κατάσταση και εναντιωθείτε στο άτομο που τόσο καιρό προσπαθείτε να συνεργαστείτε. Στις 15 του μηνός, η Σεληνιακή έκλειψη θα φέρει το τέλος των συζητήσεων. Μάλλον το αποτέλεσμα δεν θα σας ευνοήσει όσο θα θέλατε. Άλλη μία πιθανότητα είναι να αποφασίσετε να λήξετε κάποιο συμβόλαιο.

 

Αν ασχολείστε επαγγελματικά με την επικοινωνία ή τις πωλήσεις, ίσως νιώσετε πως δεν μπορείτε να προοδεύσετε Επίσης, αν υπάρχει κάποια δυσκολία με έναν αδερφό, τότε να περιμένετε μία αγχωτική συζήτηση από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 24. Εναλλακτικά, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με έναν γείτονα, κρατήστε απόσταση.

 

Στις 29 Απριλίου, όμως, θα παρατηρήσετε μία σημαντική αλλαγή. Μία πολλά υποσχόμενη ηλιακή έκλειψη στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ανοίξει πόρτες για νέες επενδύσεις. Ίσως επίσης σας δοθεί κάποια αύξηση ή ένα βραβείο για την δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα.

zodia-zvdia-22