Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο της Παρθένου

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-της-παρθενου

Κάποια οικονομικά προβλήματα θα επιδεινωθούν αυτό το μήνα, εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης στις 15 Απριλίου, η οποία θα σας γεμίσει πανικό τουλάχιστον μέχρι τις 24. Η έκλειψη θα λάβει χώρα στον οικονομικό σας τομέα και θα συνοδεύεται από έντονα επικοινωνιακές όψεις. Αυτό βέβαια θα φέρει μεγαλύτερη ένταση αν υπάρξουν συζητήσεις με το αφεντικό σας. Ένας τσακωμός θα διογκωθεί προτού το καταλάβετε και το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να βρεθείτε χωρίς δουλειά ή να χάσετε την αύξηση πάνω στην οποία υπολογίζατε.

 

Μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Ακόμα και αν νιώθετε πως οι ανώτεροι δεν σας εκτιμούν, θα χρειαστεί να καταπιείτε την περηφάνια σας μέχρι να μπορέσετε να βρείτε μία καλύτερη θέση. Αν αυτό δεν αποτελεί επιλογή, ίσως χρειαστεί να δανειστείτε κάποια χρήματα μέχρι να πατήσετε ξανά στα πόδια σας. Βασιστείτε στην οικογένειά σας, αν είναι δυνατό, και όχι σε έναν σύντροφο ή φίλο, καθώς αν δανειστείτε από αυτούς, θα δημιουργηθούν προβλήματα.

 

Κατά τα άλλα, αν είστε μπλεγμένοι σε κάποια νομική κατάσταση ή σε μία εκπαιδευτική επιδίωξη, θα λάβετε απίστευτη υποστήριξη στις 29 του μηνός, εξαιτίας της ηλιακής έκλειψης. Εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία έχετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

zodia-zvdia-22