Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Σκορπιού

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-σκορπιου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Θα συμβούν τόσα πολλά πράγματα μέσα σας αυτές τις ημέρες, που θα είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Αν και φαινομενικά θα είναι ακίνδυνα, αν δεν διαχειριστούν σωστά θα κάνουν σοβαρή ζημιά. Αυτό θα είναι και το θέμα της ενέργειας αυτού του μήνα. Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο τμήμα του εαυτού σας που βλέπετε μόνο εσείς. Αν έχετε τη θέληση να το κάνετε, θα βγείτε από αυτό πιο δυνατοί και έτοιμοι να διαχειριστείτε μία ποικιλία καταστάσεων. Αν, όμως, συνεχίσετε να το αγνοείτε, τότε τα προβλήματα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν τεράστια απογοήτευση.

 

Αυτό που θα σας προβληματίσει είναι μία άλυτη κατάσταση σε μία σχέση. Ίσως να μην βιώσατε το κλείσιμο από μία προδοσία ή από κάτι που ράγισε τη καρδιά σας. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει και από μία επαγγελματική σχέση που πήγε στραβά. Αν ναι, τα γεγονότα από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 24, θα σας φέρουν στη θέση να απελευθερώσετε τον πόνο που έχετε μέσα σας μια και καλή.

 

Αν τον τελευταίο καιρό κρύβατε το άγχος από τον ίδιο σας τον εαυτό, ίσως μάθετε αυτή τη περίοδο να το αντιμετωπίζετε με άλλους τρόπους. Ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα υγείας αυτό το μήνα που θα οφείλονται σε ένα ψυχολογικό θέμα. Αντιμετωπίστε το μια και καλή καθώς είναι ο μόνος τρόπος να απελευθερωθείτε από αυτό.

zodia-zvdia-22

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνετε την απαραίτητη εργασία, έτσι ώστε να ωφεληθείτε από την Ηλιακή έκλειψη στον τομέα των σχέσεων στις 29 Απριλίου. Μία νέα σχέση είναι πιθανή, και πρέπει να είστε ολοκληρωτικά παρόντες για να είναι τα πράγματα δίκαια. Ευτυχώς για εσάς, θα βρείτε υποστήριξη όπου και αν κοιτάξετε.