Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Ταύρου

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-ταυρου

Κοινοποίηση:

Αν και θα βιώσετε ένα σεβαστό ποσοστό έντασης αυτό το μήνα, θα είστε σε καλύτερη κατάσταση από τα υπόλοιπα ζώδια. Στην πραγματικότητα, θα έχετε μία μοναδική ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη. Αλλά ας μιλήσουμε πρώτα για το άγχος…

 

Στη δική σας περίπτωση, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αγνοείτε τελευταία ή αντιμετωπίζετε λάθος. Αν ακολουθείτε την ίδια θεραπεία και περιμένετε διαφορετικό αποτέλεσμα, θα γίνει ξεκάθαρο αυτό το μήνα πως πρέπει να κάνετε μία αλλαγή. Το άγχος θα σας καταβάλλει αν δεν προσέξετε –ειδικά κοντά στις 15 και ξανά μετά στις 23. Μία συζήτηση για την οποία ανησυχείτε θα πρέπει να γίνει αυτή τη περίοδο, αυξάνοντας το φόβο σας περισσότερο από ποτέ. Απλά να θυμάστε: Αυτός ο διάλογος πρέπει να λάβει χώρα για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

 

Μέχρι τις 29 Απριλίου, όμως, τα πάντα θα αλλάξουν. Θα έρθει η δική σας στιγμή, εξαιτίας της ηλιακής έκλειψης στο ζώδιό σας. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί πως είστε έτοιμοι να βιώσετε μία ολοκαίνουρια αρχή. Θα είστε ισχυροί και οι αποφάσεις σας θα είναι σοφές.

zodia-zvdia-22