Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Τοξότη

zwdia

Κοινοποίηση:

Η ένταση στην κοινωνική και οικονομική σας ζωή θα προσπαθήσει να σας ρίξει αυτό το μήνα, αλλά ευτυχώς θα έχετε πάντα το καταφύγιο που χρειάζεστε στην οικογένειά σας.

 

Όλο το μήνα θα λάβετε απίστευτη υποστήριξη από τουλάχιστον έναν συγγενή. Στις 11 Απριλίου και ύστερα ξανά στις 17 και 18, θα ανακουφιστείτε από ένα οικογενειακό πρόσωπο. Ίσως είναι απλά μία ώθηση έμπνευσης, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε οικονομική βοήθεια.

 

Αυτό θα εκτιμηθεί περισσότερο, διότι όσον αφορά τους φίλους, η ζωή σας θα είναι κάπως μοναχική. Ίσως επιλέξετε να τελειώσετε μία σχέση, ή ένας φίλος σας πληγώσει στις 15 του μηνός. Εναλλακτικά, ίσως σταματήσετε την συμμετοχή σας σε μία ομάδα καθώς θα αισθανθείτε πως η επαφή δεν υπάρχει πια και πως δεν ωφελείστε. Σε μερικές περιπτώσεις, ίσως υπάρξουν κάποια παράπονα από το σύντροφό σας, όσον αφορά τους φίλους σας.

zodia-zvdia-22

 

Αν υπάρξουν οικονομικά προβλήματα από τις 15 έως τις 24 Απριλίου και ένας συγγενής δεν μπορεί να σας βοηθήσει, μην ανησυχήσετε υπερβολικά. Ευτυχώς για εσάς, η Ηλιακή έκλειψη θα λάβει χώρα στον επαγγελματικό σας τομέα στις 29 του μηνός. Θα είναι εύκολο να βρείτε μία δεύτερη δουλειά ή να βγάλετε κάποιου είδους έξτρα εισόδημα.