Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Υδροχόου

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-υδροχοου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Αν παρακολουθείτε μαθήματα σε κάποιο πανεπιστήμιο ή σε ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα, θα υπάρξει αρκετό άγχος αυτό το μήνα. Ίσως να περιμένετε κάποια τελική εξέταση και να μην είστε τόσο προετοιμασμένοι όσο θα θέλατε. Ίσως επίσης αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας με έναν καθηγητή ή μέντορα. Θα είναι σαν ο δάσκαλος αυτός να σας δυσκολεύει τη ζωή σε υπερβολικό βαθμό. Ανάλογα με την κατάσταση, ίσως σκεφτείτε να μεταφέρετε το πρόβλημα σε κάποιον ανώτερο.

 

Άλλη μία πιθανότητα είναι πως αν εμπλέκεστε σε ένα νομικό ζήτημα, επιτέλους θα φτάσει στο τέλος. Δυστυχώς, όμως, δεν θα ευνοηθείτε αν το δικαστήριο λάβει μέρος μεταξύ τις 15 και τις 24 Απριλίου. Ίσως βιώσετε κάποια προβλήματα με το δικηγόρο σας και επιλέξετε να προσλάβετε κάποιον άλλον.

 

Μήπως έχετε κάποια σχέση με εκδόσεις ή κάπου είδους διεθνής επιχείρηση; Αν ναι, η ένταση στην επικοινωνία θα σας βλάψει αρκετά. Ίσως, για παράδειγμα, χάσετε κάποια δικαιώματα στη δουλειά σας ή ανακαλύψετε πως η συμφωνία πάνω στην οποία δουλεύατε δεν είναι τόσο καλή όσο πιστεύατε στην αρχή. Στο τέλος, μπορεί να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από αυτή.

zodia-zvdia-22

 

Ευτυχώς, τα οικογενειακά σας δείχνουν αρκετά καλά. Η υπέροχη Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου θα σας οδηγήσει σε μία απόφαση να μετακομίσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάποια ιδιοκτησία. Ίσως επίσης ακούσετε κάποια καλά νέα από έναν συγγενή. Το μήνυμα αυτό θα είναι τόσο φωτεινό και υποσχόμενο που θα ξεχάσετε όλο το άγχος που θα σας φέρει ο Απρίλιος.