Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Ζυγού

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-ζυγου-2015

Κοινοποίηση:

Σαν Ζυγοί, βιώνετε σίγουρα κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές. Αυτό το μήνα, όμως, θα αναζητάτε μία πιο απλή ζωή –μία χωρίς συναισθηματικές αποφάσεις και αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν τον Απρίλιο. Να θυμάστε πως αυτό που σας αξίζει δεν πρόκειται να σας προσπεράσει. Από την άλλη μεριά του νομίσματος, όμως, βρίσκεται μία άλλη αλήθεια. Για να ανοίξει μία καινούρια πόρτα, πρέπει να κλείσει κάποια άλλη. Αυτός το μήνα, ότι αφήσει τον κόσμο σας θα είναι μόνιμο, αλλά θα είναι και απαραίτητο για να έρθουν τα καλύτερα.

 

Στις 15 του μηνός, η δύσκολη Σεληνιακή όψη στο ζώδιό σας θα φέρει το τέλος σε μία προσωπική σχέση, σε κάποιο όνειρο ή σε μία συνεργασία. Το τέλος αυτό ερχόταν εδώ και πολύ καιρό, αλλά για κάποιο λόγο δεν θέλατε να κάνετε αυτό το άλμα και να αποδεχτείτε την αλλαγή. Η αντίσταση θα είναι μάταιη, εξαιτίας των πλανητών που θα ευθυγραμμιστούν και θα συνοδεύσουν αυτή την έκλειψη. Στην πραγματικότητα, από τις 15 έως τις 24 Απριλίου, θα υπάρξουν τόσες πολλές αλλαγές που θα πελαγώσετε.

 

Ο λόγος για αυτού του είδους την δραματική επιρροή, είναι ο Μεγάλος Θεμελιώδης Σταυρός. Αυτό το σπάνιο γεγονός είναι τα ταυτόχρονα τετράγωνα ανάμεσα στον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου, στον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού και στον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το αποτέλεσμα αυτών των τετραγώνων είναι η έντονη πίεση καθώς θα νιώσετε παγιδευμένοι εξαιτίας μιας κατάστασης στον κόσμο σας.

zodia-zvdia-22

 

Σε συνδυασμό με την έκλειψη και τον Μεγάλο Σταυρό, θα υπάρξει ένα επώδυνο αλλά απαραίτητο ξύπνημα στη ζωή σας. Κάτι έχει τελειώσει και είναι δουλειά σας να το αφήσετε πίσω. Αυτό μπορεί να έχει σχέση με την οικογένεια, τη καριέρα, την σχέση ή κάποιο προσωπικό ζήτημα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ίδιο. Όσο περισσότερο κρατιέστε σε αυτό, τόσο πιο παγιδευμένοι θα νιώθετε.

 

Ευτυχώς το σύμπαν είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει σε αυτόν τον μετασχηματισμό. Θα βγείτε από αυτόν πιο δυνατοί, με την Ηλιακή έκλειψη να λαμβάνει χώρα στον τομέα του χάρτη σας που κυβερνά την αναγέννηση. Έρχονται καλά πράγματα. Ένας ολοκαίνουριος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας.