Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Υδροχόου

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-υδροχοου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Θα καταφέρετε περισσότερα από νωρίς αυτό το μήνα αν μείνετε στο προσκήνιο και αποφύγετε να αναλάβετε νέα πρότζεκτ ή προσωπικές υποχρεώσεις. Ο ιδιωτικός χρόνος θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση και να ρίξετε μία ματιά στη ζωή σας με επεκτατική προοπτική. Αν νιώθετε πως σας αγνοούν, μην παλέψετε για τη προσοχή, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Αν και οι άλλοι θα πάρουν τη δόξα, εσείς θα φροντίσετε τις δουλειές σας με ήρεμους τρόπους υποστηρίζοντας την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σας που χρειάζονται βοήθεια.

 

Η ήρεμη αυτή φάση ξεκινά να αλλάζει στις 11 Ιανουαρίου, όπου ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Αιγόκερω και μπαίνει στο δικό σας ζώδιο. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 1ο Οίκο οξύνει το μυαλό και τη γλώσσα σας. Η σκέψεις εκτός ορίων θα σας επιτρέψουν να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους με την αυθεντικότητά σας.

 

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16 Ιανουαρίου, θα λάβει χώρα στον 6ο Οίκο σας, και θα χρειαστεί ένα ντελικάτο άγγιγμα στη δουλειά σας. Η έλλειψη ικανοποίησης στην εργασία ίσως πυροδοτήσει μία κρίση που θα σας προκαλέσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή να βρείτε την ολοκλήρωση κάπου αλλού. Απλά μην αφήσετε ένα δραματικό γεγονός να πυροδοτήσει μία αντίδραση που θα μετανιώσετε.

zodia-zvdia-22

 

Θα νιώθετε πιο δυνατοί από τις 19 Ιανουαρίου και μετά, όπου ο Ήλιος θα επιστρέψει στο ζώδιό σας, παρέχοντας σωματική ενέργεια. Αν δεν το νιώσετε αμέσως, θα το αισθανθείτε σίγουρα κοντά στα γενέθλιά σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα μεγαλώσει με την ηλιακή ενέργεια στον 1ο Οίκο σας, προκαλώντας σας να πρωτοτυπήσετε στις σχέσεις και να επιδείξετε  τις ικανότητές σας σαν αρχηγοί. Το να είστε τολμηροί στην έκφραση βγάζει νόημα, καθώς η δημιουργικότητα και το θάρρος σας είναι στα ύψη

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Είναι καλύτερο να περιμένετε στο περιθώριο και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας προσεκτικά παρά να ορμήσετε σε μία δέσμευση χωρίς να είστε έτοιμοι. Μελετήστε, κάντε έρευνα και πρόβα πριν κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Υδροχόους

 

16 Ιανουαρίου

Το μυαλό σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει ένα έξυπνο εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό. Θα μπορέσετε να δείτε πράγματα που οι άλλοι δεν θα βλέπουν και θα παρουσιάσετε παλιές ιδέες με τέτοια φλόγα που θα ακούγονται σαν καινούριες.

 

29 Ιανουαρίου

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, αυξάνει τον μαγνητισμό σας. Αυτό που θα σας κάνει τόσο ελκυστικούς είναι το αίσθημα της ελευθερίας και η θέληση να εξερευνήσετε ιδέες και να δράσετε με τρόπους μοναδικούς.