Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Αιγόκερω

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-αιγοκερω-ωροσκοπιο-2015-taro

Κοινοποίηση:

Το 2014 θα ξεκινήσει άγρια με την έντονη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την 1η του μηνός. Η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης θα σας σπρώξει σε παράξενες κατευθύνσεις, θα προσελκύσει εκπληκτικά γεγονότα και θα ξυπνήσει ισχυρά συναισθήματα. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να φερθείτε παρορμητικά, πράγμα που δεν είναι το στυλ σας κανονικά, αλλά θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις ανησυχίες σας για να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στον 1ο Οίκο σας έτσι είναι πιθανό να αλλάξετε εμφάνιση και να αλλάξετε την προσέγγισή σας απέναντι στους άλλους.

 

Οι σχέσεις θα είναι ένα θέμα κλειδί αυτή τη περίοδο, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στην αρχή του χρόνου. Η ανάδρομη πορεία της, η οποία θα κρατήσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, συχνά περιπλέκει τις σχέσεις, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια υποχρεώσεις που δεν έχετε ολοκληρώσει. Είναι πιθανό να επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν, αλλά το σημαντικό είναι να καταλάβετε τις δικές σας επιθυμίες προτού συμβιβαστείτε με τις ανάγκες κάποιου άλλου.

 

Θα υπάρξει μία σταθεροποιητική επιρροή σε οικονομικά και ρομαντικά θέματα στις 11 Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη συναντήσει τον Ήλιο και ευθυγραμμιστεί ευνοϊκά με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο. Θα μπορέσετε να  κερδίσετε εμπιστοσύνη και έγκριση αν επιδείξετε την ωριμότητα και τη δέσμευσή σας. Ωστόσο, αν οι σχέσεις δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, η Πανσέληνος στις 16 Ιανουαρίου θα σας φέρει κάποια διαύγεια.

zodia-zvdia-22

 

Αυτό το συναισθηματικό γεγονός θα λάβει χώρα στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου και στον 7ο Οίκο σας. Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε ντελικάτα άτομα, αλλά το μήνυμα δεν έχει να κάνει με το να είστε στοργικοί απέναντι στους άλλους, αλλά σηματοδοτεί πως το κλειδί για την οικειότητα είναι η επίδειξη της ευαισθησίας σας. Η προσοχή σας θα περάσει στα οικονομικά σας όταν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 2ο Οίκο σας στις 19 Ιανουαρίου.

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Το να πάρετε κάποια ρίσκα όσον αφορά την εμφάνισή σας, τη συμπεριφορά και την προσέγγισή σας στους άλλους, θα είναι απελευθερωτικό και συναρπαστικό, αν το θεωρήσετε εμπειρία και δεν το πάρετε τόσο σοβαρά.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Αιγόκερους

 

6 Ιανουαρίου

Η συζήτηση σημαντικών θεμάτων θα πάει πολύ καλά χάρη στο εξάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο. Θα βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και τη στοργή και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας ζητήματα.

 

7 Ιανουαρίου

Το αγχωτικό τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο απαιτεί υπομονή καθώς οι ιδέες και οι πληροφορίες δεν θα ρέουν με ευκολία. Στενέψτε την συγκέντρωσή σας και χειριστείτε ένα ζήτημα τη φορά για να αποφύγετε την σύγχυση και τον πνευματική υπερφόρτωση.