Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο των Διδύμων

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-των-διδυμων

Κοινοποίηση:

Το σκάψιμο και η αντιμετώπιση των δύσκολων λεπτομερειών των σχέσεων είναι αυτό που πρέπει να σας απασχολήσει αυτό το μήνα. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα ξεκινήσουν αυτό το χρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 8ο Οίκο σας, πράγμα που σημαίνει πως η τήρηση των δεσμεύσεών σας είναι απαραίτητη.

 

Την 1η Ιανουαρίου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, λαμβάνει χώρα στο συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας για να ταρακουνήσει τις σχέσεις. Ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση και στις καταστάσεις θα προκληθούν από την έντονη όψη του Ουρανού, ενώ αυτή του Πλούτωνα να δημιουργήσει υποψίες ή θα εμβαθύνει τις επιθυμίες. Όπως και να έχει, θα έχετε αρκετές καινούριες πληροφορίες οι οποίες θα αλλάξουν την πορεία των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.

 

Ευτυχώς, θα έχετε αρκετές έξυπνες ιδέες όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 9ο Οίκο σας στις 11 του μηνός. Η ικανότητά σας να καταλαβαίνετε και να εκφράζετε μεγάλες ιδέες θα σας κάνουν αρχηγούς σε ένα συγκεκριμένο σκοπό. Η δύναμη της πειθούς θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όταν ο Ήλιος περάσει στον 9ο Οίκο σας στις 19 Ιανουαρίου. Αυτή η ικανότητα, όμως, θα λειτουργήσει περισσότερο στις δημόσιες σχέσεις και όχι στις προσωπικές.

zodia-zvdia-22

 

Ακούστε προσεκτικά προτού κάνετε οποιαδήποτε κίνηση για να φτάσετε στην επιτυχία στις 25 του μηνός, όπου ο Ερμής θα σχηματίσει ένα έντονο τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο. Αυτό μπορεί να μπλοκάρει ή να επιβραδύνει τις επικοινωνίες, αλλά μπορείτε να ωφεληθείτε αν οργανώσετε προσεκτικά τις σκέψεις σας πριν τις εκφράσετε. Αυτού του είδους ο έλεγχος θα είναι το κλειδί, καθώς θα υπάρξουν κάποια θέματα που θα έχουν μείνει στη μέση μέχρι η Αφροδίτη να ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 31 Ιανουαρίου.

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Όταν έχετε αμφιβολίες για τα συναισθήματά σας, είναι καλύτερο να παραμείνετε σιωπηλοί μέχρι να φτάσετε σε ένα συμπέρασμα παρά να μιλήσετε και να αργότερα να το μετανιώσετε.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Διδύμους

 

6-7 Ιανουαρίου

Το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα δώσει στις λέξεις σας περισσότερη εξουσία στις 6 του μηνός, ενώ η σύνοδός του με την Αφροδίτη στις 7 θα επιδείξει την λεκτική σας γοητεία.

 

16 Ιανουαρίου

Το εκφραστικό εξάγωνο του Ερμή και του Ουρανού, θα αποκαλύψει αναπάντεχες ιδέες και πληροφορίες που θα λύσουν προβλήματα και θα παρουσιάσουν την αυθεντική σας σκέψη στους άλλους.