Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο των Ιχθύων

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-των-ιχθυων

Κοινοποίηση:

Θα επικεντρωθείτε σε φίλους, συνεργάτες και σε ομάδες στην αρχή του Ιανουαρίου. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω καταλαμβάνοντας τον 11ο Οίκο σας μέχρι τις 19 του μηνός. Το θετικό εδώ περιλαμβάνει παραγωγική εργασία με τους άλλους και εργασία πάνω σε σκοπούς που πιστεύετε. Είναι μία καλή περίοδος να μετατρέψετε έναν παθιασμένο παρορμητισμό σε δεσμευμένη πράξη σαν εθελοντές. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω την 1η Ιανουαρίου θα είναι ένα εκρηκτικό γεγονός που μπορεί να αλλάξει τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ενώ ξαφνικές επαφές με ανθρώπους και οργανισμούς θα φέρουν περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας, οι υπάρχουσες συνεργασίες ίσως καταρρεύσουν εξαιτίας αναπάντεχων γεγονότων και συναισθηματικών ζητημάτων. Το θέμα είναι πως η πίστη ίσως να μην είναι αρκετή για να διατηρήσετε μία συνεργασία αν δεν υπάρχει πάθος σε αυτό που κάνετε. Προτείνεται να ανανεώσετε το αίσθημα του σκοπού στη κατάσταση που βρίσκεστε ή να βρείτε άλλα πράγματα για να ασχοληθείτε.

Τα θέματα της καρδιάς θα εκτοξευτούν με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16 του μηνός, η οποία θα λάβει χώρα στον 5ο Οίκο σας. Τα συναισθηματικά ζητήματα θα σας προβληματίσουν αρκετά καθώς η επιθυμία περισσότερης απόλαυσης ίσως πυροδοτήσει μία κρίση. Όμως αυτή η Πανσέληνος, ίσως αντιπροσωπεύσει μία μεγάλη ανακάλυψη στην έκφραση συναισθημάτων, στα ταλέντα σας ή στον έρωτα.

zodia-zvdia-22

Στις 19 Ιανουαρίου, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 12ο Οίκο σας. Είτε χρειάζεστε περισσότερο χρόνο είτε νιώθετε αποκλεισμένοι, ξεκινά μία περίοδος τριάντα ημερών όπου η ιδιωτική ζωή θα γίνει απαραίτητη. Είναι ιδανική στιγμή για διαλογισμό, σκέψη και ειρηνικούς περιπάτους στη παραλία. Βάλτε τις φιλοδοξίες σας σε αναμονή και μειώστε τις υποχρεώσεις σας για να έχετε χρόνο έτσι ώστε να γιατρευτείτε, να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε την επόμενή σας κίνηση.

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Η συνεργασία θα έρθει με δυσκολία όσον αφορά τους συναδέλφους σας. Αν δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε σε ξαφνικές αλλαγές ή υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος, ίσως ήρθε η στιγμή να ψάξετε κάπου αλλού για συντροφιά.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Ιχθύες

 

5 Ιανουαρίου

Το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ίσως σας ενθαρρύνει σε καταχρήσεις. Είναι καλό να δουλεύετε πάνω σε ιδέες αλλά σκεφτείτε προσεκτικά προτού αυξήσετε υπερβολικά τις προσδοκίες σας.

 

31 Ιανουαρίου

Η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα ίσως μετατρέψει μία μικρή διαφωνία σε τεράστιο φιλοσοφικό διαπληκτισμό. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε μία μέση λύση καθώς η δύναμη των πιστεύω και των φόβων σας θα φτάσει στην υπερβολή.