Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Καρκίνου

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-καρκινου-ωροσκοπιο 2015

Κοινοποίηση:

Μην κοιτάτε πίσω διότι το μέλλον, ειδικά στις σχέσεις, θα είναι πολύ διαφορετικό από το παρελθόν. Ο Ιανουάριος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία λαμβάνει χώρα στον 7ο Οίκο ας. Αυτό είναι συνήθως ένα σοβαρό γεγονός που έχει να κάνει με την τακτοποίηση συμμαχιών και όχι με τη καταστροφή τους. Όμως, η συγκεκριμένη, επηρεάζεται έντονα από τον Ουρανό, τον Πλούτωνα, τον Άρη και τον Δία, και υπάρχει πιθανότητα να ξυπνήσει αισθήματα ανησυχίας και να προκαλέσει εκπλήξεις.

 

Αν είστε σε σχέση, είναι καλύτερο να τη ταρακουνήσετε παρά να προσπαθείτε να την κατευνάσετε. Προσκαλέστε την αλλαγή, γίνετε η αλλαγή και οι επαφές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή θα γίνουν περισσότερο ενδιαφέρουσες. Σίγουρα, είναι ριψοκίνδυνο να καταρρίπτετε κανόνες, αλλά οι τολμηρές σκέψεις και πράξεις μπορούν να σας απελευθερώσουν από τη βαρεμάρα και να ανυψώσουν τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα.

 

Η ικανότητά σας να καταλαβαίνετε την αντισυμβατική συμπεριφορά ή αξίες διαφορετικές από τις δικές σας, αυξάνεται, όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 8ο Οίκο σας στις 11 Ιανουαρίου, με τον Ήλιο να κάνει το ίδιο στις 19. Η πρόσκλησή σας για την οικειότητα και για ισχυρές επαγγελματικές συνεργασίες είναι το ανοιχτό μυαλό. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας γύρω στις 15 Ιανουαρίου, που λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ δυνατά, αλλά θα ξέρετε πώς να τα καθοδηγήσετε σε ένα παραγωγικό μονοπάτι.

zodia-zvdia-22

 

Ο Κρόνος σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με την Σελήνη και ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ήλιο, πράγμα που θα σας δώσει λογική. Στην πραγματικότητα, θα έχετε την ικανότητα να μετατρέψετε μία κακή κατάσταση σε κερδοφόρα αν επικεντρωθείτε στα σημαντικά και αγνοήσετε οτιδήποτε το μικρό και περιττό.

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τους άλλους και σίγουρα δεν θέλετε να σας ελέγχουν και εκείνοι. Δημιουργήστε καινούριους κανόνες στις σχέσεις για να έχετε ελευθερία και ασφάλεια.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Καρκίνους

 

5 Ιανουαρίου

Η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω και του Δία στο ζώδιό σας θα αυξήσει την όρεξή σας για ζωή, αλλά αν οι προσδοκίες και τα έξοδα είναι υπερβολικά, θα το μετανιώσετε.

 

31 Ιανουαρίου

Ο Δίας στο ζώδιο του Καρκίνου, σας κάνει παθιασμένους με τα πιστεύω σας, αλλά ίσως προβείτε σε υπερβολές όταν σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Είναι σημαντικό να πείτε την αλήθεια, αλλά να προσέχετε που και πως τη λέτε.