Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Κριού

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-κριου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Τα επαγγελματικά σας θα γίνουν προτεραιότητα τον Ιανουάριο, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο Οίκο σας μέχρι τις 19 του μηνός. Η υπομονή και η επιμονή είναι απαραίτητες για να μεγιστοποιήσετε τη δύναμη αυτού του φιλόδοξου ζωδίου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθώσεις στις συνεργασίες σας με την Αφροδίτη να είναι ανάδρομη στο ίδιο κομμάτι του χάρτη σας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Είναι μία ευκαιρία να αποκτήσετε ξανά την εμπιστοσύνη των άλλων και να ανεβείτε στα μάτια τους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και επιδεικνύοντας την αξιοπιστία σας στο παρόν.

 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω την 1η του μηνός δίνει έμφαση στη καριέρα σας. Η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης, όμως, απέχει από την σταθεροποιητική επιρροή που περιμένουμε συνήθως από αυτό το γήινο ζώδιο. Αυτό οφείλεται στις όψεις του Πλούτωνα, του Ουρανού, του Άρη και του Δία με το συγκεκριμένο γεγονός. Θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στην εργασία σας, αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις αυτές για να σπρώξετε τον εαυτός σας σε μία νέα και συναρπαστική κατεύθυνση. Δεν χρειάζεται να ψάξετε αμέσως για νέα εργασία, αλλά είναι ένας στόχος που μπορείτε να ξεκινήσετε ήδη να σκέφτεστε.

 

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 11ο Οίκο σας στις 19 Ιανουαρίου, θα πάρει λίγο βάρος από τους ώμους σας. Αντί να σκέφτεστε πως πρέπει να κουβαλήσετε το φορτίο αυτό μόνοι σας, αυτή η διέλευση θα φέρει πολλές πιθανότητες σύνδεσης με υποστηρικτικούς ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Το να ασχοληθείτε με ένα σκοπό είναι ένας άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδεαλιστική διέλευση. Απλά προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τα πιστεύω σας όταν ο Δίας σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου.

zodia-zvdia-22

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Ακόμα και αν είστε ανήσυχοι στην εργασία ή κουραστήκατε κάποιο υπεύθυνο πρόσωπο, θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσετε ένα σχέδιο παρά να κάνετε κάποια παρορμητική κίνηση.

 

7-8 Ιανουαρίου

Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, ενεργοποιείται από την Σελήνη στις 7 Ιανουαρίου και σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον απεριόριστο Δία στις 9 του μηνός, που μπορεί να μετατρέψει μία μικρή διαφορά απόψεων σε μεγάλη μάχη. Μάθετε πώς να διαφωνείτε σωστά χωρίς να τσακώνεστε για να μην ξεκινήσετε έναν πόλεμο.

 

16 Ιανουαρίου

Ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη θα είναι αποπλανητικό, κάνοντας τη γραμμή ανάμεσα στο φλερτ και στον τσακωμό αρκετά δυσδιάκριτη. Προσέξτε με ποιον κάνετε παιχνίδια για να μην εκνευρίσετε ένα ευάλωτο άτομο το οποίο μπορεί να παρεξηγήσει τις προθέσεις σας.