Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Λέοντα

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-λεων-επανασυνδεση

Κοινοποίηση:

Είναι μία υπέροχη στιγμή να σκεφτείτε την εργασία σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω την 1η του μηνός, λαμβάνει χώρα στον 6ο Οίκο σας, και μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές αλλαγές που θα σας γεμίσουν με ανησυχίες ή θα σας συναρπάσουν με νέες πιθανότητες. Να είστε θαρραλέοι και δημιουργικοί, παίρνοντας μεγάλες αποφάσεις τον Ιανουάριο. Αυτή η ηρωική πλευρά της προσωπικότητά σας ίσως παλέψει σκληρά για να κρατήσει αυτά που έχετε, αλλά αν αφήσετε τον εαυτό σας να σκεφτεί πέρα από τα συνηθισμένα, θα λάβετε μία διαφορετική εικόνα του επαγγελματικού σας μέλλοντος, η οποία θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό.

 

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 11 του μηνός, θα σας υπενθυμίσει πόσο πολύτιμοι και ελκυστικοί είστε. Αν οι άνθρωποι δεν το βλέπουν αυτό τώρα, προσπαθήστε να δείξετε την αξία σας αργότερα. Οι νέες επαφές θα έρθουν πολύ πιο εύκολα όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 7ο Οίκο σας αργότερα την ίδια μέρα. Μπορεί να προσελκύσετε έξυπνα άτομα που θα επηρεάσουν το μυαλό σας αλλά θα θέλουν να παίξουν με τους δικούς τους κανόνες. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 7ο Οίκο σας στις 19 του μηνός, θα δώσει περισσότερη δύναμη στις σχέσεις. Είναι επίσης ένα ισχυρό σημάδι για να γνωστοποιήσετε ένα πρότζεκτ ή να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε νέες επαφές.

 

Το μυαλό σας θα βρει αρκετές αυθεντικές ιδέες με αυτές τις διελεύσεις στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου. Όμως αν αντιμετωπίσετε ένα εμπόδιο στις 25 Ιανουαρίου, όταν ο Ερμής σχηματίσει τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο, να ξέρετε πως δεν θα σας κρατήσει πίσω για πολύ. Το έξυπνο εξάγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο στις 29, θα σας γεμίσει έμπνευση με ένα άγγιγμα ευφυΐας και μία σπίθα που απαιτεί προσοχή.

zodia-zvdia-22

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Είναι πιθανότερο να κερδίσετε χρήματα και ικανοποίηση όταν είστε ενθουσιασμένοι με τη δουλειά σας, παρά όταν βαριέστε υπερβολικά την καθημερινότητά σας.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Λέοντες

 

5 Ιανουαρίου

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σας γεμίσει με πίστη πως πρέπει να εμπλουτίσετε περισσότερο τη ζωή σας. Ένα βοηθητικό βήμα για να δημιουργηθεί μαγεία είναι να βρείτε λίγο χρόνο και να φανταστείτε ένα πιο ενδιαφέρον μέλλον.

 

11 Ιανουαρίου

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού, θα εστιάσει τη προσοχή σας σε πρακτικά θέματα. Η ικανότητά σας να εκτιμάτε πηγές, ρίσκα και ανταμοιβές, θα αυξήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα κερδίσει τον σεβασμό των άλλων.