Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο της Παρθένου

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-της-παρθενου

Κοινοποίηση:

Τα ρομαντικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα θα σας κρατήσουν απασχολημένους αυτό το μήνα. Η διασκέδαση ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω την 1η Ιανουαρίου, η οποία προσγειώνεται στον 5ο Οίκο σας. Αυτό το γεγονός είναι συνήθως σοβαρό όσον αφορά τα σχέδιά σας. Όμως, αυτή η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης είναι περίεργη και έντονη, εξαιτίας κάποιων ισχυρών επιρροών από τους άλλους πλανήτες. Ο Ουρανός, ο Πλούτωνας, ο Άρης και ο Δίας θα σχηματίσουν αγχωτικές επαφές που θα φέρουν αναπάντεχες ανταποκρίσεις.

 

Ψάχνετε για δράση έτσι ώστε να κάνετε την προσωπική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα και ίσως πάρετε κάποια ρίσκα για να το πετύχετε. Όλα αυτά είναι μια χαρά, αρκεί να μπορείτε να δείτε τη διαφορά ανάμεσα στην καλοπέραση και τη σοβαρή δέσμευση. Κρατήστε τα πράγματα σε ανάλαφρο επίπεδο για να έχετε την ευελιξία να εξερευνήσετε πράξεις και συναισθήματα χωρίς να μπλέξετε.

 

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 6ο Οίκο σας στις 11 του μηνός, με τον Ήλιο να τον ακολουθεί στις 19. Αυτές οι διελεύσεις έχουν τη πιθανότητα να κάνουν την εργασία σας πιο ενδιαφέρουσα. Το μυαλό σας χρειάζεται καθοδήγηση τώρα, έτσι αυτή είναι πολύ καλή περίοδος για να εξασκήσετε καινούριες ικανότητες ή να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι. Όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να βρείτε αποτελεσματικά συστήματα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

zodia-zvdia-22

 

Στις 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στον 6ο Οίκο σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς και να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές επαφές τις εβδομάδες που έρχονται.

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Δώστε στον εαυτό σας την ελευθερία να φερθεί σαν παιδί και μην παραδοθείτε στην επιθυμία να χαλαρώσετε και να παίξετε με περισσότερο πάθος.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Παρθένους

 

2 Ιανουαρίου

Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία ενθαρρύνει την ειλικρινή συζήτηση και θα φέρει μεγάλες ιδέες. Απλά να θυμάστε πως δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν την δική σας αλήθεια ή υποσχέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τηρήσετε.

 

24 Ιανουαρίου

Η σκέψη σας οξύνεται με το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 24 του μηνός. Όμως πρόκειται να δεσμευτείτε και να βρείτε αποδείξεις έτσι ώστε να μετατρέψετε κάποιες ιδέες σε πραγματικά γεγονότα όταν ο Κρόνος σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή την επόμενη μέρα.