Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Σκορπιού

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-σκορπιου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Υπάρχουν δύο μεγάλες τάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή σας όταν ξεκινήσει ο Ιανουάριος. Οι πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω και γεμίζουν τον 3ο Οίκο σας με ενέργεια για ξεκάθαρες και ισχυρές επικοινωνίες. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα ή να επηρεάσετε τους άλλους, κάντε έρευνα και σχέδια για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Αυτή η επιρροή είναι άριστη για κάθε είδους μάθηση ή για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις γνώσεις σας.

 

Υπάρχει, όμως, μία αντίθετη επιρροή από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω την 1η Ιανουαρίου. Γενικά, αυτή η ετήσια ένωση του Ήλιου και της Σελήνης ψάχνει για δομή, αλλά τέσσερις πλανήτες θα σχηματίσουν προκλητικές γωνίες μαζί τους και θα δημιουργήσουν  εκπλήξεις. Ο Ουρανός, ο Πλούτωνας, ο Άρης και ο Δίας θα σας δυσκολέψουν να συγκεντρωθείτε πάνω σε άμεσα θέματα. Κάποια εμπόδια στην καθημερινή ρουτίνα είναι πιθανά και θα απαιτήσουν απίστευτη ευελιξία για να προσαρμοστείτε. Αν, από την άλλη μεριά, η ζωή είναι υπερβολικά προβλέψιμη, θα είστε έτοιμοι να την ταρακουνήσετε. Το να ξεκινήσετε ενδιαφέροντα πρότζεκτ είναι πιο υγιές από το να βιώνετε την βαρεμάρα.

 

Η σκέψη εκτός ορίων έρχεται με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11 Ιανουαρίου. Βρείτε χώρο για παράξενες ιδέες διότι, ακόμα και αν είναι μπερδεμένες, μπορούν να σας δείξουν το δρόμο για την ελευθερία. Αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες να κοιτάξετε την προσωπική σας ιστορία πιο αντικειμενικά. Κάντε ένα βήμα πίσω από τα παρελθοντικά συναισθήματα για να συναντήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Μία δόση αποστασιοποίησης θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε τα πιστεύω σας, όταν ο Δίας σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου, χωρίς να εκνευρίσετε τους γύρω σας.

zodia-zvdia-22

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Κρατήστε σημειώσεις όταν είστε τόσο σίγουροι για τα πιστεύω σας που δεν θέλετε να σκεφτείτε εναλλακτικές ιδέες. Δεν είναι κακό να ακούτε ιδέες που υπό άλλες συνθήκες θα απορρίπτατε αμέσως.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Σκορπιούς

 

8 Ιανουαρίου

Το έντονο τετράγωνο του Άρη με τον Δία, μπορούν να μετατρέψουν μία μικρή διαφωνία σε τεράστια μάχη. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας για να ανυψώσετε τη καριέρα σας φέρνοντας περισσότερη αυθεντικότητα, πάθος και δημιουργικότητα στην εργασία.

 

24 Ιανουαρίου

Θα μπορέσετε να συζητήσετε δύσκολα θέματα και να παρουσιάσετε νέες ιδέες όταν ο Ερμής σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη. Απλά να θυμάστε να είστε ευγενικοί και φιλικοί, έτσι ώστε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε αντίσταση προκύψει αν οι άνθρωποι γύρω σας νιώσουν πίεση.