Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Ταύρου

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-ταυρου

Κοινοποίηση:

Οι φιλοδοξίες σας θα υποστηριχθούν από μία δυνατή ανάγκη για μάθηση αυτό το μήνα. Ο Ήλιος, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 9ο Οίκο σας μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, όπου θα σας παράσχει μία πλατφόρμα για να ολοκληρώσετε τις προσδοκίες σας. Υπάρχουν δύο κλειδιά για να συμβεί αυτό. Το πρώτο είναι η θέληση να εξερευνήσετε άγνωστη πνευματική περιοχή, αφήνοντας στην άκρη τις προκαταλήψεις σας και διευρύνοντας την προοπτική σας. Το δεύτερο είναι η επιμονή στις πνευματικές σας αναζητήσεις, καθώς οι ιδέες που φαίνονται απίθανες στην αρχή θα βγάζουν νόημα αργότερα.

 

Οι σχέσεις λένε μία εντελώς διαφορετική ιστορία με την Αφροδίτη να είναι ανάδρομη μέχρι τις 31 του μηνός. Η ανάδρομη αυτή πορεία τείνει να κάνει προκλητικές τις νέες σχέσεις. Ωστόσο, είναι υπέροχη περίοδος να ξανασκεφτείτε και να επιδιορθώσετε σχέσεις ή να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας αν είστε ελεύθεροι και ψάχνεστε. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου στις 15 Ιανουαρίου, θα λάβει χώρα στον 3ο Οίκο σας όπου θα σας πλημμυρίσει με συναισθήματα που δεν περιγράφονται. Τα καλά νέα είναι πως ακόμα και η προσπάθεια να συζητήσετε συναισθηματικά θέματα μπορεί να σας δώσει αναπάντεχες απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας.

 

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 10ο Οίκο σας στις 19 του μηνός για να φέρει περισσότερες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως αντιμετωπίσετε απειθάρχητους ανθρώπους ή δουλέψετε πάνω σε νέα πρότζεκτ τα οποία δεν μοιάζουν με πράγματα που έχετε ασχοληθεί ξανά. Θα χρειαστεί να γίνετε δημιουργικοί και ευέλικτοι για να κάνετε προσαρμογές έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες στην εργασία σας.

zodia-zvdia-22

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Είναι καλύτερο να είστε περίεργοι, να κάνετε ερωτήσεις και να σκέφτεστε πέρα από τα συνηθισμένα από το να φέρεστε σαν να ξέρετε ήδη όλες τις απαντήσεις.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Ταύρους

 

11 Ιανουαρίου

Η κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω συνδέεται με τον Ήλιο και σχηματίζει ευνοϊκό εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, ή τουλάχιστον θα σας δώσει μία ξεκάθαρη εικόνα για αυτά που χρειάζεστε από μία σχέση και για αυτά που έχετε τη θέληση να δώσετε.

 

16 Ιανουαρίου

Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους θα γίνουν ανταγωνιστικές όταν η Αφροδίτη σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη. Ακόμα και οι πιο κοντινοί σας σύμμαχοι μπορεί να συμπεριφερθούν άσχημα, αλλά αυτή η όψη μπορεί να αναζωογονήσει τον ενθουσιασμό σε μία σχέση ή να σας δώσει το πάθος που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μία καινούρια.