Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Τοξότη

zwdia

Κοινοποίηση:

Οι υπερβολές θα είναι ένα σημαντικό ζήτημα αργά αυτό το μήνα και το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας θα καθορίσουν αν είναι καλή ιδέα ή όχι. Το κλειδί σε αυτή την ιστορία είναι η αντίθεση του κυβερνήτη σας, του Δία, με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου. Η τάση να το παρακάνετε με τις απόψεις σας θα επηρεάσει αρνητικά τα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό να εκφράσετε τα πιστεύω σας, αλλά προσέξτε την ένταση που έχετε όταν μιλάτε ή γράφετε για αυτά.

 

Το θετικό είναι πως αυτή η όψη θα επαναληφθεί στις 20 Απριλίου, και είτε θα εμβαθύνει τη δέσμευσή σας με τις αλήθειες που κρατάτε γερά ή θα σας δείξει πως ήρθε η ώρα να της αφήσετε στην άκρη και να βρείτε νέους σκοπούς για να παλέψετε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα είναι ισορροπημένα αλλά θα χρειαστείτε αρκετή ενέργεια για να τα κρατήσετε στο σωστό δρόμο.

 

Η Νέα Σελήνη την 1η Ιανουαρίου θα λάβει χώρα στον 2ο Οίκο σας, πράγμα που θα σας φέρει νέες ιδέες όσον αφορά τα χρήματα και ίσως σας οδηγήσει σε μία καινούρια πηγή εισοδήματος. Η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, ωστόσο, θα είναι ένα ευμετάβλητο γεγονός εξαιτίας έντονων επαφών με τέσσερις άλλους πλανήτες. Θα είστε ανήσυχοι και επαναστατικοί, αλλά ταυτόχρονα θα εμπνευστείτε αρκετά να ψάξετε για μία νέα δουλειά ή να κυνηγήσετε μία διαφορετική καριέρα.

zodia-zvdia-22

 

Η επένδυση σε εργαλεία και σε εκπαίδευση θα βγάζουν νόημα αρκεί να κάνετε σοβαρή έρευνα προτού ξοδέψετε τα χρήματα. Η μετακίνηση του Ερμή στον 3ο Οίκο σας στις 11 Ιανουαρίου θα πυροδοτήσουν καινοτόμες ιδέες οι οποίες θα γίνουν ακόμα πιο σημαντικές όταν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και στο συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας.

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Το να αφήσετε μία εργασία που δεν σας ικανοποιεί, βγάζει νόημα αρκεί να έχετε το κίνητρο να αναπτύξετε νέες ικανότητες σε μία καινούρια. Ωστόσο, αν πηδήξετε χωρίς να κοιτάξετε και να σκεφτείτε, ίσως προσγειωθείτε σε ένα χειρότερο μέρος.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Τοξότες

 

5 Ιανουαρίου

Το προκλητικό τετράγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας τον Δία θα ξυπνήσει ενθουσιασμό και θα αυξήσει τη θέλησή σας για ρίσκα. Είναι έξυπνο, όμως, να υπολογίσετε τις πιθανότητές σας προτού δράσετε ή μιλήσετε παρορμητικά.

 

16 Ιανουαρίου

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου προσγειώνεται στον 8ο Οίκο σας όπου η ευαισθησία θα γίνει απαραίτητη για να διατηρήσετε υγιείς σχέσεις. Δείξτε την ευαισθησία σας και φερθείτε στοργικά στους άλλους για να φτάσετε τις σχέσεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας και εμπιστοσύνης.