Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Ζυγού

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-ζυγου-2015

Κοινοποίηση:

Τα σημάδια θα είναι ανάμεικτα αυτό το μήνα, καθώς η πίεση για να φροντίσετε την εργασία σας συνδυάζεται με την ανάγκη σας για ελευθερία και καθοδήγηση. Η δράση ξεκινά την 1η Ιανουαρίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό το οργανωμένο γεγονός, λαμβάνει χώρα στον 4ο Οίκο σας, υπενθυμίζοντάς σας πως η επιτυχία ξεκινά από το σπίτι. Βάλτε σε σειρά τα οικογενειακά σας θέματα.

 

Θα χρειαστεί να είστε εφευρετικοί, διότι η εμμονή σε παλιούς κανόνες και σχέδια δεν θα είναι εύκολη με αυτή την άγρια Νέα Σελήνη. Ο Ουρανός, ο Πλούτωνας, ο Άρης και ο Δίας θα σχηματίσουν έντονες όψεις με τη σύνοδο Ήλιου-Σελήνης για να φέρουν εκπλήξεις και για να ξυπνήσουν ισχυρά συναισθήματα. Οι αλλαγές στις συνήθειές σας θα θέσουν νέα στρώματα για να μπορέσετε να κατευθύνετε τη καριέρα σας θετικά.

 

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα είναι ανάδρομη όταν ξεκινήσει το 2014. Ο ανάδρομης κύκλος της, που θα κρατήσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, είναι μία περίοδος για να αναθεωρήσετε σχέσεις και χαρακτηριστικά. Είναι πιθανό να σκεφτείτε κάποιον από το παρελθόν, ή να επανασυνδεθείτε με αυτό το άτομο. Αν έχετε σχέση, προτεραιότητά σας θα είναι να την αναζωογονήσετε. Πιθανά πλεονεκτήματα της ανάδρομης Αφροδίτης είναι η ανακάλυψη καλλιτεχνικών ικανοτήτων καθώς και κοινωνικών.

zodia-zvdia-22

 

Η δημιουργική σκέψη θα δυναμώσει όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 5ο Οίκο σας στις 11 Ιανουαρίου, και η καρδιά σας θα ανοίξει όταν ο Ήλιος περάσει στον ίδιο τομέα του χάρτη σας στις 19. Το παιχνιδιάρικο πνεύμα σας θα ωθείται από την φαντασία και θα είναι πολύ πιο εύκολο να διασκεδάσετε και να τραβήξετε τη προσοχή τις επόμενες 30 μέρες.

 

Να θυμάστε αυτό το μήνα

Το να μείνετε πιστοί στις συνήθειες της ζωής σας φαίνεται να είναι το υπεύθυνο, αλλά αν είστε πραγματικά πιστοί στην προσωπική και επαγγελματική σας ολοκλήρωση, μόνο αν πάρετε ρίσκα θα ωφεληθείτε.

 

Ημερομηνίες κλειδιά για τους Ζυγούς

 

7 Ιανουαρίου

Η σύνοδος ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη θα προκαλέσει γλυκές συζητήσεις. Θα μπορέσετε να συζητήσετε θέματα με κομψότητα και χάρη, ενώ θα έχετε τα μάτια ενός καλλιτέχνη που μπορεί να βρει την ομορφιά σχεδόν σε κάθε κατάσταση.

 

11 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη συναντά τον Ήλιο, ενώ και οι δύο πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν ευνοϊκά με τον Κρόνο. Αυτό θα σας προσγειώσει χωρίς να σας φέρει σε μία ακίνητη θέση. Η λογική κερδίζει το σεβασμό, φέρνει εμπιστοσύνη στις σχέσεις και επαναφέρει την αξία που δίνετε στον εαυτό σας.