Νέα Σελήνη 16/04 Η μαγεία της αβεβαιότητας

ραντεβου-zwdia-zodia

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του  Κριου

Δευτέρα 16 Απριλίου 

Ευτυχισμένη Νέα Σελήνη σε όλους! Τον περασμένο μήνα η Νέα Σελήνη έγινε στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα από τα χαμηλότερα ενεργειακά σημεία ολόκληρου του αστρολογικού έτους.

Αυτή η Νέα Σελήνη γίνετε σε ένα από τα υψηλότερα ενεργειακά σημεία. Αυτή είναι η αναγέννηση που περιμέναμε από την προηγούμενη άνοιξη. Είναι καιρός για νέα έργα, για νέες τροχιές και για οτιδήποτε άλλο νέο.

zodia-zvdia-22

Η Νέα Σελήνη στον Κριό έχει μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό τώρα θα ισοπεδωθεί. Αγνοείστε τις προσδοκίες των άλλων που επεμβαίνουν στις βασικές πνευματικές ανάγκες σας.

Εμπιστευτείτε τους ψιθύρους του τρίτου ματιού. Επικεντρωθείτε στην περιφρόνηση, την τόλμη, την ανεξαρτησία, το ρίσκο. Δεν είναι καιρός για να υπακούσετε ή να συμμορφωθείτε. Η ζωή ξεκινά όταν σηκωνόμαστε και προχωράμε, και όταν παίρνουμε ρίσκα. Τίποτα δεν θα σας μάθει ποτέ πώς να ζείτε, εκτός από την ίδια τη ζωή.

taro-zodia-76

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του  Κριου

Αυτή η Νέα Σελήνη θα βρίσκετε μόνο δυο μοίρες μακριά από τον Ουρανό, έτσι πρέπει να περιμένουμε το απροσδόκητο. Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή τυπικά τελειώνει το πρωί της 15ης Απριλίου, αλλά η επίδρασή του θα είναι ακόμα αισθητή. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η Νέα Σελήνη εμποτίζεται με τη μαγεία της αβεβαιότητας.

Μπορεί να είμαστε την μια στιγμή απίστευτα συνεπαρμένοι και την επόμενη αποστασιοποιημένοι. Όπως κι αν είμαστε, αυτή η μέρα θα φέρει σίγουρα κοινωνικότητα. Η ενέργεια του Ουρανού έχει ειλικρίνεια, ανθρωπισμό και αυθεντικότητα. Θα είναι δύσκολο να μείνουμε σε ένα μέρος ή να ακολουθήσουμε μια τροχιά.

zodia-098

Όλα πρέπει να γίνουν με τους κανόνες που θέτει ο καθένας από εμάς και στον δικό του χρόνο, όταν η στιγμή είναι σωστή. Και μόλις ξεκινήσει να ρέει, θα ρέει πραγματικά.

Θα χρειαστούμε πολλή διέγερση. Μπορούμε να αντλήσουμε και να δημιουργήσουμε κάποια διέγερση από τον κοινωνικό μας κύκλο, ξεκινώντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Όταν κάποιο πρωτόκολλο επιβάλλει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κάνουμε κάτι, θα το αμφισβητούμε ή θα το απορρίπτουμε. Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο ή δήθεν σε αυτή τη Νέα Σελήνη.

Η ενέργεια του Ουρανού είναι ασταθής, έτσι θα είναι δύσκολο να τελειώνουμε αυτά που αρχίζουμε. Εμπλακείτε σε δημιουργικά / διανοητικά έργα και ολοκληρώστε τα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65