Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο του Λέοντα

το-ζωδιο-του-λεων

Κοινοποίηση:

Μερικοί λέοντες παίζουν τις φαντασιώσεις τους στη σκηνή, καθώς αυτό είναι το ζώδιο των ηθοποιών. Αν δεν μπορούν να ανέβουν στη σκηνή, έστω και σαν ερασιτέχνες, αποκαλύπτουν τον ηθοποιό που έχουν μέσα τους στο εντυπωσιακό τους ντύσιμο και τη συμπεριφορά τους. Οι γεμάτοι ζωντάνια Λέοντες, με την πολλή ενέργεια, έχουν μερικά άγρια και υπέροχα χαρακτηριστικα.

 

Έχουν δυνατή λίμπιντο και οι ονειροπολήσεις τους αναφέρονται στο αντίθετο φύλο, ενώ οι φαντασιώσεις τους εμπεριέχουν άμεση έλξη του προσώπου που βρίσκεται στην άλλη άκρη του δωματίου –σπεσιαλιτέ του Λέοντα. Επειδή επιθυμούν κρυφά να είναι ελαστικοί και παθητικοί και όχι αρπακτικοί κυνηγοί που δείχνουν πως είναι, οι φαντασιώσεις τους πιθανόν να περιλαμβάνουν ονειρικές σκηνές ερωτοτροπίας και διακριτικού φλερτ. Αγαπούν το καλό ντύσιμο και ένα μέρος των φαντασιώσεών τους αναφέρεται σε αυτό.

 

Κρυφή τους επιθυμία είναι η απόκτηση δύναμης, ίσως και η απόλυτη εξουσία. Τα χαρακτηριστικά σενάρια περιέχουν εμπορική ή επιτυχία και δίνουν διέξοδο σε μία σκληρή τάση του καλόκαρδου στην πραγματικότητα Λέοντα, τάση που είναι αδύνατο να βάλει σε πράξη στην πραγματική ζωή. Αυτή η καλή καρδιά πιθανόν να τους κάνει να φαντάζονται αγαθοεργές πράξεις τις οποίες θα έκαναν αν είχαν τα απαραίτητα χρήματα. Αλλά το μεγαλύτερο όνειρό τους είναι μια ζωή στον ήλιο.

zodia-zvdia-22

 

Τίποτα δεν τον κάνει πιο ευτυχισμένο όσο το πέρασμα στο φανταστικό κόσμο του βασιλικού μεγαλείου, όπου βασιλεύει η παντοδυναμία, με τη μεγαλοπρεπή γενναιοδωρία και την απόλυτη εξουσία. Το βασίλειό του είναι το σπιτικό, το γραφείο, η χώρα του –δεν έχει σημασία, φτάνει να είναι κυβερνήτης ο Λέων.