Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο των Διδύμων

Κοινοποίηση:

Μπαίνουν στον κόσμο των φαντασιώσεων όποτε νιώσουν ανία. Τους αρέσει να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα με ταινίες, βιβλία ή με την μουσική και πιθανόν να τους δείτε να φορούν ένα mp3 player και να διαβάζουν κάποιο βιβλίο ταυτόχρονα. Η μουσική είναι ισχυρό τονωτικό για τη φαντασία τους και τους παίρνει από το περιβάλλον τους για να τους μεταφέρει σε ένα διαφορετικό κόσμο. Όταν οι Δίδυμοι διαβάζουν, ζουν στον κόσμο του βιβλίου.

 

Έτσι δημιουργούν ένα φανταστικό κόσμο και μπαίνουν σε αυτόν ολοκληρωτικά, όταν γράφουν ή ονειροπολούν, ενώ έχουν την τάση να μετατρέπουν τις φαντασιώσεις τους σε κάτι αποδοτικό. Οι Δίδυμοι παίζουν επίσης το παιχνίδι του «να μην είχε συμβεί αυτό», που υπογραμμίζει τη λανθάνουσα επιθυμία τους να βρίσκονται κάπου αλλού, να κάνουν κάτι άλλο και ίσως να είναι με κάποιο άλλο πρόσωπο. Έτσι ο εραστής μπορεί ξαφνικά να ακούσει να τον αποκαλούν με άλλο όνομα.

 

Οι Δίδυμοι ονειροπολούν επίσης κατά τη διάρκεια συναντήσεων ή δείπνων και ίσως φταίνε αυτές οι φαντασιώσεις για τις αποπροσανατολιστικές αλλαγές στη συζήτηση. Οι φαντασιώσεις τους εισχωρούν στην πραγματικότητα και ίσως αυτό τους κάνει να δυσκολεύονται να ξεχωρίζουν το ένα από το άλλο. Σε τελευταία ανάλυση ο νοητικός κόσμος πιθανόν να είναι για τους Διδύμους πολύ πιο πραγματικός από το φυσικό.

zodia-zvdia-22

 

Οι Δίδυμοι το πιο πολύπλευρο και μεταβλητό από όλα τα σημεία του ζωδιακού, με νου που έχει τις ιδιότητες του Ερμή, δημιουργούν ατέλειωτη ποικιλία φαντασιώσεων. Το πλέον εγκεφαλικό ζώδιο, οι Δίδυμοι σπαταλούν πολύ χρόνο σε ονειροπολήσεις, έτσι η γραμμή ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα εξαφανίζεται εντελώς.