Οι σεξουαλικές ιδιορρυθμίες των αντρών βάσει ζωδίου

Κοινοποίηση:

Κάθε ένα από τα ζωδια τείνει να έχει κάποια συγκεκριμένες και προβλέψιμες ιδιορρυθμίες στο κρεβάτι. Θα εκπλαγεί εκείνος αν γνωρίζετε τη κρυφή του σεξουαλική φαντασίωση που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού του τη στιγμή που δεν το έχει καν αναφέρει.

 

 

Κριός

Η κρυφή φαντασίωση του Κριού είναι αρκετά απλή. Θέλει εσείς να κάνετε την αρχή! Είτε είναι ένα παρορμητικό χάδι χωρίς να το περιμένει, να ερεθιστείτε σε ένα νέο μέρος είτε να κάνετε σεξ σε ένα ασυνήθιστο μέρος του σπιτιού. Εκπλήξτε τον!

zodia-zvdia-22

 

 

Ταύρος

Οι άντρες Ταύροι θέλουν οι σεξουαλικοί τους σύντροφοι να είναι τελείως ικανοποιημένοι και να νιώθουν άνετα. Αλλά η κρυφή τους φαντασίωση είναι να μην ανησυχούν για την κατάλληλη επίδοσή τους. Πείτε του πως ήρθε η σειρά του να ξαπλώσει και να το απολαύσει.

 

 

Δίδυμοι

Το μυαλό ενός άντρα Διδύμου είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό του όργανο, έτσι ο άντρας σας ίσως ζει σε φαντασιώσεις ή μιλάει άσχημα στο κρεβάτι. Αν δεν το συνηθίζετε εσείς, μπορείτε να τον αναγκάσετε να κάνει υπομονή στέλνοντας σεξουαλικά μηνύματα σχετικά με τη νύχτα που έρχεται!

 

 

Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος δεν θέλει να γνωρίζετε τις βαθύτερες φαντασιώσεις του, αλλά είναι εύκολο να τις καταλάβετε. Ενθαρρύνετέ τον να ξεκινήσει τα παιχνίδια στο κρεβάτι και θα διαπιστώσετε πως του αρέσει να είναι εκείνος ο ισχυρός όταν έχετε ορέξεις.

 

 

Λέων

Αν είστε γενναίες τραβήξτε βίντεο με τις ερωτικές σας στιγμές, οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα συνήθως απολαμβάνουν και τη διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα. Αν είστε ντροπαλές στη κάμερα, ένας καθρέφτης στο ταβάνι ή δίπλα στο κρεβάτι θα του προσφέρει τον ίδιο ενθουσιασμό.

 

 

Παρθένος

Ο άντρας Παρθένος είναι ευπροσάρμοστος και ευμετάβλητος, έτσι αυτοί οι άνθρωποι έχουν σεξουαλικές προτιμήσεις που διαθέτουν μία συνέχεια και όχι απαιτήσεις του τύπου με τον ένα τρόπο ή με τον άλλον. Έτσι το να φερθείτε σαν διαφορετικός άνθρωπος μάλλον είναι η κρυφή του επιθυμία.

 

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio-ταρο

Ζυγός

Η βαθύτερη ερωτική επιθυμία ενός άντρα Ζυγού, είναι συνήθως να ολοκληρώσει την πιο ασυνήθιστη δική σας επιθυμία. Ό,τι και να είναι, αν μπορεί να κάνει κάτι για να κερδίσει το ενδιαφέρον σας στο κρεβάτι, θα τον κάνει να γεμίσει αυτοπεποίθηση. Θα εκπλαγείτε από την αλλαγή της απόδοσής του.

 

 

Σκορπιός

Ποτέ μην υποτιμήσετε τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το σεξ με έναν άντρα Σκορπιό! Ίσως νιώσετε πως θέλει να μείνει μόνος του όταν έχει άσχημη διάθεση ύστερα από μία δύσκολη μέρα, αλλά η κρυφή του επιθυμία είναι να απελευθερώσετε συναισθήματα μέσω από ενεργητικό σεξ εκείνη τη στιγμή.

 

 

Τοξότης

Το σεξ σε εξωτικά, νέα μέρη μπορεί να ενθουσιάσει τον άντρα Τοξότη. Μερικές φορές αυτό σημαίνει σε κοινόχρηστο χώρο ειδικά για τους νέους Τοξότες, αλλά επίσης σημαίνει και ένα ρομαντικό διήμερο κάπου μακριά.

 

 

Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως πολλές φορές αισθάνεται πως ο ρομαντισμός δεν παίρνει αυτό που του αξίζει. Η κρυφή του επιθυμία είναι να πάρετε τηλέφωνο στη δουλειά μια μέρα και να πείτε πως είστε άρρωστη, μόνο για αυτόν, και να περάσετε μία ολόκληρη μέρα μαζί στο κρεβάτι, σαν να είστε οι μοναδικοί εραστές σε όλον τον κόσμο.

 

 

Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος μερικές φορές θέλει να πράξει αυτό που επιθυμεί αλλά δεν είναι διατεθειμένος να αποκλίνει από αυτά που πρέπει να γίνουν μόνο και μόνο για να κάνει σεξ. Κάντε του έκπληξη ένα βιβλίο με ερωτικές στάσεις και θα του δώσετε το θάρρος να σπάσει μερικούς κανόνες.

 

 

Ιχθύες

Αν ο άντρας Ιχθύς δει μία σέξι σκηνή σε μία ταινία, τη βλέπει στο μυαλό του ξανά και ξανά. Αν ντυθείτε σαν την αγαπημένη του ηθοποιό ή έστω πείτε κάποιες φράσεις από κάποια συγκεκριμένη στιγμή που θυμάται, η σεξουαλική του φαντασία θα χτυπήσει κόκκινο!

 

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio-ταρο