Ωροσκοπια Αναδρομου Ερμη 03-22/12

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

Ωροσκόπιο του ανάδρομου Ερμή

Ανακαλύψτε τι κρύβει για εσάς ο Ερμής που είναι ανάδρομος στον Τοξότη!

Από τις 3 έως τις 22 Δεκεμβρίου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου, θα είναι ανάδρομος στο φιλοσοφικό ζώδιο του Τοξότη. Αυτές τις εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την ηθική στάση σας ή αυτό που θα μπορούσε να είναι μια αυτάρεσκη προοπτική που αφορά κάποιο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας.

zodia-zvdia-22

 

Αυτό θα είναι επίσης ένα πολύτιμο χρονικό διάστημα για να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να βεβαιωθείτε ότι πραγματικά αφομοιώνετε αυτά που μελετάτε. Να περιμένετε καθυστερήσεις στα ταξίδια – ειδικά αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Αυτή θα είναι η τέλεια στιγμή, ωστόσο, για να ξαναδοκιμάσετε να πάρετε την πιστοποίηση μιας άδειας που πρόκειται να ανανεωθεί ή για να επισκεφθείτε ένα μέρος του κόσμου που δεν έχετε πάει ποτέ.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Θα χρειαστείτε επιπλέον υπομονή τις επόμενες εβδομάδες, αν σπουδάζετε για ένα πτυχίο ή παρακολουθείτε κάποια μαθήματα για να δώσετε εξετάσεις για μια άδεια ή μια πιστοποίηση. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 9ο Οίκο σας, αυτόν της μάθησης, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να προσλάβετε έναν εκπαιδευτή ή να δημιουργήσετε μια ομάδα μελέτης ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες ενσωματωμένες στο μυαλό σας όπως πρέπει. Επίσης, αν εμπλέκεστε σε κάποιο νομικό ζήτημα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις που θα σας απογοητεύσουν. Ευτυχώς, όλα αυτά είναι προσωρινά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Εάν κάνατε πρόσφατα μια αίτηση για υποθήκη, δάνειο ή πιστωτικό προϊόν ή εάν προσπαθείτε να εξασφαλίσετε κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου για μια επένδυση, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί κατά τη διάρκεια κατά την οποία θα είναι ανάδρομος ο Ερμής. Να περιμένετε καθυστερήσεις ή γραφειοκρατία. Εσείς και ο οικονομικός σας σύμβουλος ή λογιστής ίσως βρίσκεστε συνέχεια στα τηλέφωνα για κάποιο χρονικό διάστημα. Μην ανησυχείτε. Όλα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν όταν ο Ερμής ευθυγραμμιστεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για λίγη σοβαρή απεξάρτηση από τις σχέσεις. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να παρατηρήσετε περισσότερες επικοινωνιακές ανατροπές τις επόμενες εβδομάδες ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος στον 7ο Οίκο των σχέσεων. Οι παρεξηγήσεις και η κακή επικοινωνία μπορεί να αποτελούν πια τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. Ευτυχώς, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επιστρέψετε στις ημιτελής συζητήσεις ή τις αποφάσεις για τις οποίες βρεθήκατε σε αδιέξοδο και ενδεχομένως να τις επιλύσετε μια για πάντα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μπορεί να έχετε περισσότερη γραφειοκρατική δουλειά μαζεμένη στο γραφείο σας από αυτήν που μπορείτε να αντιμετωπίσετε –ιδιαίτερα εάν σας έχουν ανατεθεί εργασίες που απαιτούν εκτεταμένη αναθεώρηση στις επόμενες εβδομάδες. Στην αρχή, ωστόσο, ίσως αισθανθείτε λίγο φορτωμένοι από αυτά που έχετε προς διεκπεραίωση. Θυμηθείτε – χειριστείτε μία εργασία τη φορά. Στα θετικά, ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί μια υπέροχη ευκαιρία για να αναδιοργανώσετε τον χώρο εργασίας σας και να βρείτε μια πιο αποτελεσματική και παραγωγική στρατηγική για την ολοκλήρωση εργασιών και αναθέσεων.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας από όλο αυτό το ψυχικό φορτίο που σας κρατούσε πίσω από το να βιώσετε την όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη ερωτική ζωή. Ίσως να είστε ακόμη προσκολλημένος σε μερικά ανεπίλυτα θέματα από μια προηγούμενη σχέση. Αν ναι, ο ανάδρομος Ερμής στον 5ο Οίκο του έρωτα και των ραντεβού θα σας δώσει πολύτιμο χρόνο για να μιλήσετε με κάποιον που εμπιστεύεστε, ώστε να μπορέσετε να διώξετε τα απομεινάρια παλαιότερων ερωτικών σχέσεων από το μυαλό σας μια για πάντα. Εάν αναρωτιέστε για το τι πρέπει να κάνετε αναφορικά με κάποιον τωρινό έρωτα, αναβάλλετε όλες τις τελικές αποφάσεις μέχρι να επανέλθει ο Ερμής στη θέση του. Προς το παρόν, σκεφτείτε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Μπορεί να βρεθείτε στη μέση μιας κακής επικοινωνίας με τουλάχιστον έναν συγγενή σας, ενώ ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 4ο Οίκο της οικογένειας. Αναγνωρίστε ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να παρερμηνεύσετε τα λόγια και τις προθέσεις των άλλων τώρα και κάντε ό,τι μπορείτε για να δώσετε σε αυτό το μέλος της οικογένειάς σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Εάν υπάρχει μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε με κάποιον από την οικογένειά σας, προσπαθήστε να το αναβάλλετε μέχρι να ρυθμίσει την τροχιά του ο Ερμής. Μέχρι τότε, θα αισθάνεστε σαν να κάνετε συνεχώς κύκλους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Από κάθε ζώδιο, θα είστε αυτοί που θα είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε προβλήματα επικοινωνίας κατά τη διάρκεια που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ερμής θα βρίσκεται στον τομέα των μηνυμάτων σας. Ως αποτέλεσμα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε περισσότερους μπελάδες, όπως καθυστερήσεις, χαμένα μηνύματα, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κειμένου σε λάθος άτομο ή ακόμα και προβλήματα στην διαπραγμάτευση μιας σύμβασης. Ευτυχώς, αυτό θα είναι επίσης μια ευκαιρία για εσάς να βρείτε τυχόν σφάλματα σε κάποιο γραπτό ή σε κάποιο άλλο έργο σχετικό με την επικοινωνία και να τα διορθώσετε.

zwdia-zodia-tarw

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε κακή διαχείριση των οικονομικών σας τελευταία. Μάλιστα, ίσως παρατηρήσετε ότι σας λείπουν χρήματα και δεν είστε σίγουροι γιατί. Πριν πανικοβληθείτε, σκεφτείτε ότι μπορεί απλά να ξεχάσατε πού πήγαν τα χρήματα. Ίσως, για παράδειγμα, να έχετε εγγραφεί σε μια συνδρομή που θα πρέπει να πληρωθεί. Αυτά είναι μερικά οικονομικά ατοπήματα που συμβαίνουν όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα του εισοδήματός σας. Σας υπενθυμίζουν ότι για να διατηρήσετε υγιή την οικονομική σας κατάσταση, δεν μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα στον αυτόματο πιλότο.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ίσως να μην μπορείτε να εκφράσετε κάποιες σκέψεις και ιδέες ζωτικής σημασίας με τον απρόσκοπτο τρόπο που θα επιθυμούσατε κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι ανάδρομος ο Ερμής. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά ή επειδή σκέφτεστε υπερβολικά μια κατάσταση. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ξαφνικά αμφισβητείτε υπερβολικά τον εαυτό σας. Ερμηνεύστε τις παρεξηγήσεις με τους άλλους ως αυτό που είναι τώρα και μην ψάχνετε κάτι περισσότερο σε αυτό. Ίσως μια καλύτερη στρατηγική έως ότου ευθυγραμμιστεί ο Ερμής θα ήταν να αναθεωρήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και να προσπαθήσετε να τους πλησιάσετε όσο μπορείτε. Μην εφαρμόσετε καμία αλλαγή μέχρι να πάψει ο Ερμής να είναι ανάδρομος.

taro-zodia-76

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αν έχετε κάποιες δημιουργικές αναθεωρήσεις για ένα έργο που σχετίζεται με την επικοινωνία, οι επόμενες εβδομάδες μπορεί να είναι πολύ θετικές για εσάς. Με τον Ερμή ανάδρομο στον 12ο Οίκο της φυγής, θα καταφέρετε να βρείτε λίγο περισσότερο χρόνο μόνοι ώστε να ξαναδουλέψετε το βιβλίο σας ή κάποιο άλλο εγχείρημα. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα επιστρέψετε για να επισκεφτείτε κάποιον που έχει αρρωστήσει στο νοσοκομείο ή πολεμά έναν εθισμό ή την κατάθλιψη. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει μια υποτροπή τώρα και να χρειαστεί την υποστήριξή σας. Θα είστε εκεί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Οίκο της φιλίας, είναι πιθανό εσείς και ένας φίλος σας να περάσετε μια φάση απογοητευτικής κακής επικοινωνίας. Αυτό που είναι εξίσου πιθανό, ωστόσο, είναι ότι εσείς και ένας φίλος με τον οποίο έχετε να βρεθείτε πολύ καιρό, θα επανασυνδεθείτε. Σε ό,τι αφορά άλλα νέα, αν εργάζεστε στο διαδίκτυο ή σε κάποιο άλλο τεχνολογικό εγχείρημα, ήρθε η ώρα να εξασκήσετε την υπομονή σας. Να περιμένετε καθυστερήσεις και ξαναδουλέψτε με αυτά που έχετε ήδη στη διάθεσή σας αντί να προχωρήσετε με καινούργιες ιδέες.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αν εσείς και ο προϊστάμενός σας δεν μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις τις επόμενες εβδομάδες, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε. Μην τον/την πλησιάσετε με σκοπό να έχετε μια επαγγελματική συνάντηση για να συζητήσετε τις απόψεις σας – δεν είναι πιθανό να σημειώσετε πρόοδο. Μάλιστα, το πιο πιθανό είναι ότι θα απογοητευτείτε πλήρως και ως αποτέλεσμα, ίσως καταλήξετε να πείτε κάτι στο αφεντικό σας που θα το μετανιώσετε μετά. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσετε σιωπηλά τους επαγγελματικούς σας στόχους. Φροντίστε να περνάτε απαρατήρητοι μέχρι να ευθυγραμμιστεί ο Ερμής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22