Ωροσκόπιο, 13/07 Έκλειψη Ηλίου. Άμεσες επιρροές σε όλα τα ζώδια!

ζωδια-ζωδιο-σημερα-zwdia

Ωροσκόπιο, 13/07 Έκλειψη Ηλίου. Άμεσες επιρροές σε όλα τα ζώδια!

Στις 13/07 συντελείται η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, που θα δώσει μια σειρά από έκτακτα γεγονότα σε όλον τον ζωδιακό κόσμο, που σίγουρα θα επηρεάσουν και το υπόλοιπο του Θέρους!

Ωροσκόπιο, πιο αναλυτικά:

Κριός: Εσείς έχετε τον ανάδρομο Άρη, ήδη να σας έχει προετοιμάσει για τα δύσκολα, άρα αυτή η έκλειψη θα σας βάλει σε μια λογική του να κυνηγήσετε την λύση των ερωτικών σας ζητημάτων.
Αστρολογική εύνοια : 9/10

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Με την Αφροδίτη να προσφέρει τις καλύτερες της όψεις, σε όλο το τρίγωνο των γήινων ζωδίων, εσείς θα βρείτε την ευκαιρία, για να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.
Αστρολογική εύνοια : 10/10

Δίδυμοι: Είσαστε αντικειμενικά πολύ μπερδεμένοι, μέσα σε όλες αυτές τις ερωτικές καταστάσεις που έχετε στην παρούσα φάση της καθημερινότητας σας. Οι σειρά των εκλείψεων, σίγουρα θα σας βοηθήσει να πάρετε και τελικές αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 10/10

Ωροσκόπιο, 13/07 Έκλειψη Ηλίου

zodia-543

Καρκίνος: Δεν έχει τελειωμό, αυτό που κάνετε με τον σύντροφο σας, χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Πάρτε μια καθοριστική απόφαση και κρατήστε την. Αυτό το ερωτικό παιχνίδι, σε λίγο δεν θα έχει πια ενδιαφέρον!
Αστρολογική εύνοια : 9/10

Λέων: Η οικονομική ανάπτυξη και η εξέλιξη που θα περιμένετε στην ζωή σας, από τα μέσα του Ιουλίου και μετά, σίγουρα θα σας δικαιώσει για όλην αυτήν την αναμονή και θυσία, όλων των υπολοίπων τομέων της ζωής σας.
Αστρολογική εύνοια : 8/10

Παρθένος: Είσαστε εμμονικά εξαρτημένοι, από κάποιον που τον θέλετε, αλλά οι καταστάσεις – οι συνθήκες στην ζωή του, δεν σας αφήνουν να είστε μαζί όπως επιθυμείτε. Από το τρίτο 10ημερο του μήνα αυτό σίγουρα αλλάζει.
Αστρολογική εύνοια : 9/10

taro-zodia-76

Ζυγός: Έχετε πλέον μετατρέψει τον ερωτικό σας πόνο, σε πρακτική δυναμική. Αυτό θα σας φέρει και μέσα στις επόμενες Καλοκαιρινές εβδομάδες, χρήμα και επαγγελματική αναγνώριση.
Αστρολογική εύνοια : 10/10

Σκορπιός: Θα έχετε και πάλι με τον άνθρωπο που αγαπάτε, μια συναισθηματική εκκίνηση, και θα καταφέρετε μέσα στον μήνα αυτόν, να βρείτε και τον κοινό σας δόμο πάλι…μόνιμα.
Αστρολογική εύνοια : 9/10

Τοξότης: Θέλετε να βγείτε πια από μέτριες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, και να ζήσετε λίγο πιο ανέμελα. Αυτό όμως δεν θα πρέπει, να σας φτάσει στο άλλο άκρο της σεξουαλικής παρακμής.
Αστρολογική εύνοια : 8/10

Ωροσκόπιο, 13/07 Έκλειψη Ηλίου

zodia-88

Αιγόκερως: Θέλετε να φύγετε αυτήν την εποχή για διακοπές και εκεί όσοι είναι ακόμη εργένηδες, να ερωτευτούν. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες και εν δυνάμει εκλείψεις …όλα είναι πιθανόν να γίνουν.
Αστρολογική εύνοια : 9/10

Υδροχόος: Στον υπόλοιπο χρόνο που έχετε μετά από εργασία και κοινωνικές υποχρεώσεις, προσπαθείτε και να στριμώξετε την ερωτική σας. Μάλλον πλέον αυτό θα πρέπει να τροποποιηθεί.
Αστρολογική εύνοια : 8/10

Ιχθείς: Ζητάτε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, να σας δώσει κάποιες παραπάνω εξηγήσεις, για την πραγματικά αλλόκοτη του συμπεριφορά αυτό το διάστημα. Σίγουρα κάτι έχει να σας πει.
Αστρολογική εύνοια : 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66