Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Ιούλιος ‘18

ωροσκοπιο-2015-taro

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Ιούλιος ‘18

Το δεύτερο 15μερο του Ιουλίου, είναι γεμάτο από αστρολογικά γεγονότα που θα φέρουν πολλές αλλαγές στον ζωδιακό κόσμο.

Ο ανάδρομος Ερμής στις 26/07, σίγουρα θα δώσει και μια παραπάνω ώθηση σε ξεχασμένες αισθηματικές υποθέσεις, που θα ενεργοποιηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ωροσκόπιο, αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

 

Κριός: Τα επικοινωνιακά τρικ που κάνει κάποιος από τον εργασιακό σας χώρο, μάλλον σας έχουν τραβήξει την προσοχή, αλλά ακόμη μόνο δηλώνετε παρατηρητές. Μέσα στο επόμενο διάστημα, περισσότερο φως θα πέσει στις απορίες σας.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Ιουλίου

Ταύρος: Μην δώσετε ακόμη το ναι ή το όχι της καρδιάς σας, σε κάποιον πρώην που έχει μετανιώσει, καθώς από τα τέλη του μήνα αυτού θα έχετε μια σπουδαία γνωριμία με ένα άτομο, που ίσως και να είναι τελικά το άλλο σας μισό.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Ιουλίου

Δίδυμοι: Εσείς από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε να τροποποιήσετε πολλά, καθώς ο ανάδρομος Ερμής 26/07, θα κάνει την εμφάνιση του. Ξεκινήστε αυτό το δεύτερο 15μερο με διακοπές και χαλαρή διάθεση και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 20 Ιουλίου

taro-tarw

Καρκίνος: Η διάρκεια αυτής της σχέσης αλλά και τα καλά στοιχεία που έχετε δει στον άνθρωπο σας, είναι και αυτά που σας έχουν τόσο πολύ βάλει σε σκέψεις αυτό το διάστημα. Μέσα στην εποχή των εκλείψεων θα έρθουν προτάσεις γάμου – δέσμευσης.
Τυχερή ημερομηνία: 23 Ιουλίου

Λέων: Από τα λίγα που έχετε καταλάβει, γύρω από αυτήν την νέα γνωριμία που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή, μάλλον δεν είναι αυτός που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς. Κάποια επίσης οικονομική κατάσταση σας, θα καλυτερεύσει πολύ.
Τυχερή ημερομηνία: 18 Ιουλίου

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Ιούλιος ‘18

Παρθένος: Από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και μετά θα έχετε μια καλύτερη διάθεση, που θα επηρεάσει ευθέως και την ερωτική σας σχέση. Μάλλον εσείς έχετε και κάτι περισσότερο να προτείνετε στον άνθρωπο σας, για το κοινό σας μέλλον.
Τυχερή ημερομηνία: 22 Ιουλίου

taro-zodia-76

Ζυγός: Το να δουλεύετε τόσο πολύ, και να μην παίρνετε ανάσα, δεν είναι και η ιδανική λύση για να μην σκέφτεστε όλα αυτά τα άσχημα που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι στρουθοκαμηλισμός και δεν ταιριάζει καθόλου στο αέρινο ζώδιο σας.
Τυχερή ημερομηνία: 20 Ιουλίου

Σκορπιός: Με τον εαυτό σας τα έχετε βρει. Αυτό που ακόμη δεν έχετε βρει, είναι και το κουμπί του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει για να καταφέρετε να κατακτήσετε την καρδιά του. Από τις 26/07 που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, σίγουρα τα πράματα θα καλυτερέψουν.
Τυχερή ημερομηνία: 26 Ιουλίου

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Ιούλιος ‘18

Τοξότης: Κάποιες καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, σας έχουν απογοητεύσει και δεν θέλετε πια απλά να ελπίζετε επί μάταιο σκοπό. Βάλτε σε όλα αυτά που προσφέρετε ένα όριο και μετά από αυτό, σίγουρα πάρτε την απόφαση, που σας ταιριάζει.
Τυχερή ημερομηνία: 18 Ιουλίου

zodia-88

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Οι δυναμικές του ζωδίου σας, θα πολλαπλασιαστούν, καθώς τα άστρα θα σας δώσουν ευκαιρίες οικονομικές για να λύσετε πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας σας. Επίσης το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα φέρει στους μόνους και έναν νέο έρωτα.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Ιουλίου

Υδροχόος: Έχετε αφήσει πολλά στην φαντασία του νέου σας συντρόφου, και μάλλον αυτό είναι και το μεγάλο σας μυστικό για να τον έχετε συνέχεια κοντά σας. Από την άλλη μεριά, και τα οικονομικά σας δεδομένα θα βελτιωθούν πια μόνιμα.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Ιουλίου

Ιχθείς: Δεν ξέρετε που το πάει και τι θέλει ο νέος σας έρωτας. Μάλλον θα πρέπει να περιμένετε και λίγο για να αντιληφθείτε σε όλα τις προθέσεις του. Δεν έχει άλλωστε και σκοπό να σας κρύψει κάτι, απλά και αυτός από την μεριά του, σας παρατηρεί.
Τυχερή ημερομηνία: 21 Ιουλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65