Ωροσκόπιο Διας Εξαγωνο Πλουτωνας – Λύσεις για τα Πάντα

πανσεληνος-στο-ζωδιο-του-σκορπιου-zwdia-ζωδια

Ωροσκόπιο Ο Δίας στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 2018

Ο Δίας στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στο 2018 και αυτό μας χαρίζει την πίστη και την πεποίθηση ότι μπορούμε να μετακινήσουμε βουνά!

Είστε έτοιμοι για μια τεράστια τόνωση στην αυτοπεποίθησή σας;

Η θέληση και η ευκαιρία συνδυάζονται για να ανοίξουν μεγάλες πόρτες, τις οποίες, αν τολμάμε, μπορούμε να περάσουμε… Από την άλλη πλευρά, είναι μια όψη που μας κάνει ξερόλες, μας κάνει να πιστεύουμε στις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν «λύσεις για τα πάντα».

zodia-zvdia-22

Αλλά ποιος μπορεί να καταλάβει πού τελειώνει η αλήθεια και πού ξεκινά η παράνοια; Ο κόσμος είναι σίγουρα γεμάτος με σκοτεινά και σκανδαλώδη μυστικά, πολλά εκ των οποίων έρχονται τώρα στην επιφάνεια χάρη στον Δία που βρίσκεται στον Σκορπιό. Αλλά η πεποίθηση ότι όλος ο κόσμος είναι βουτηγμένος στην βρωμιά και το να μη θέλουμε φανατικά να εμπλακούμε μαζί του, αφήνει την πόρτα ανοιχτή σε αυτούς που είναι έτοιμοι να λερώσουν τα χέρια τους για διασκέδαση και για κέρδος.

Αξίζει να καθόμαστε άπραγοι και να κακιώνουμε, ενώ άλλοι προχωρούν μπροστά; Η πνευματική πρόοδος και η γνώση της ψυχής είναι επίσης δώρα που χαρίζει αυτή η όψη. Αρκεί να είμαστε διατεθειμένοι να κοιτάξουμε την αλήθεια για τον εαυτό μας και για τους άλλους κατάματα. Έτσι, ξεκινάμε… Έχετε να παίξετε με μερικά μεγάλα παιχνίδια! Το εξάγωνο Δία – Πλούτωνα γίνεται ακριβές στις 15 Ιανουαρίου, 14 Απριλίου και 12 Σεπτεμβρίου του 2018, αλλά είναι λειτουργικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Τολμάτε;

Ο Δίας και ο Πλούτωνας ανοίγουν μερικές μεγάλες πόρτες για εσάς. Τολμάτε να τις περάσετε; Ή προτιμάτε να μείνετε μακριά από τέτοια σκοτεινά και επικίνδυνα βάθη; Ας ρίξουμε μια ματιά στο προσωπικό σας ωροσκόπιο:

ζώδια Κριός – Ο καταφερτζής

Ο Δίας και ο Πλούτωνας σας μετατρέπουν σε ικανούς καταφερτζήδες, Κριοί, πρόθυμους να ανεβείτε στην κορυφή με κάθε μέσο. Αν όχι, μπορεί να νιώθετε ότι ο κόσμος μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε ένα άπληστο, βρώμικο μέρος και κοιτάτε αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή –προϊσταμένους, πολιτικούς, κ.λπ.– με καχυποψία. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε προσοδοφόρες ευκαιρίες για να εξελίξετε την καριέρα σας! Θα σας δοθεί μια νέα θέση με πολλά μπόνους και προνόμια και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για εσάς. Γι΄ αυτό, άντε λοιπόν, πηγαίνετε να παίξετε με τα νέα σας παιχνίδια!

zodia-098

Ωροσκόπιο Ο Δίας στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 2018

ζώδια Ταύρος – Ο τιμωρός

Έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τους άλλους, Ταύροι, να βρείτε έναν ατζέντη ή εκδότη, να κάνετε μια συνεργασία, να διαφημίσετε τις ιδέες ή το προϊόν σας ή να δημοσιεύετε κάτι ακαδημαϊκού χαρακτήρα με την βοήθεια κάποιου. Όλα αυτά είναι πιθανά, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε ορισμένες άκαμπτες και φανατικές οπτικές. Η όψη Δία – Πλούτωνα μπορεί να σας μετατρέψει σε τιμωρό, να επεμβαίνετε στην ελευθερία των άλλων και να μοιράζετε κατηγορίες. Θα πρέπει να εξετάσετε τις πεποιθήσεις σας και να βρείτε έναν τρόπο να εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρουν οι άλλοι. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί αρκετά μεταμορφωτικό για εσάς.

ζώδια Δίδυμοι – Ο ενεργειακός μαγνήτης

Σας λέω ενεργειακούς μαγνήτες, αγαπητοί Δίδυμοι, γιατί ο Δίας και ο Πλούτωνας σας κάνουν δώρο τη δυνατότητα να ελκύεται χρήματα και πόρους όλων των ειδών. Η δουλειά σας εντυπωσιάζει και με λίγη προσπάθεια, θα προσελκύσετε σίγουρα τις απαραίτητες επενδύσεις. Μπορεί να σας περιμένει μια παραγωγική συγχώνευση ή μια άλλη πολύ στενή σχέση, που θα κάνει την καθημερινότητά σας πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Όλα αυτά θα ωφελήσουν οπωσδήποτε τη ζωή σας μακροπρόθεσμα, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά και θα σας βοηθήσουν να στραφείτε σε ένα ευρύτερο κοινό.

zwdia

Ωροσκόπιο Ο Δίας στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 2018

ζώδια Καρκίνος – Ο σαγηνευτής

Είναι αλήθεια, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Δίας και ο Πλούτωνας θα σας μετατρέψουν σε σαγηνευτές και θα σας δώσουν τη δύναμη να προσελκύετε τους πλουσιότερους και πιο σέξι συντρόφους ή θα σας βοηθήσουν ακόμα και να νικήσετε πανίσχυρους εχθρούς! Μπορείτε να επωφεληθείτε απ’ αυτή την όψη κάνοντας μια επικερδή, δημιουργική ή επιχειρηματική συμφωνία. Και μπορείτε επίσης να κερδίσετε την αγάπη και τη δημοτικότητα, να απολαύσετε έναν παθιασμένο έρωτα ή να αποκτήσετε παιδί, αν αυτό είναι που θέλετε, τώρα που οι δυνάμεις της αλλαγής είναι στο πλευρό σας. Όλα αυτά θα σας αναζωογονήσουν και θα επιδράσουν σίγουρα θετικά στη δουλειά και στον τρόπο ζωής σας.

ζώδια Λέων – Ο εξαγνιστής

Είναι ο καιρός να εξαγνίσετε τη ζωή σας από όλα όσα δεν λειτουργούν ή σας βαραίνουν συναισθηματικά, αγαπητοί Λέοντες. Αυτή η θεραπευτική ενέργεια είναι προσιτή όλο το 2018 και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την υγεία σας, να βρείτε μια καλύτερη δουλειά και ισορροπία στη ζωή σας, να κάνετε επισκευές στο σπίτι σας. Μπορείτε ακόμα να ξεκινήσετε θεραπεία για να μπορέσετε να αφήσετε το παρελθόν και τις κακές συνήθειές σας πίσω. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πιο φωτεινός, χαρούμενος εαυτός!

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο Ο Δίας στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 2018

ζώδια Παρθένος – Ο αναζητητής της αλήθειας

Κυνηγάτε την αλήθεια κάθε εποχή, αγαπητοί Παρθένοι, και η όψη Δία – Πλούτωνα ανεβάζει αυτή την τάση σας στα ύψη. Δεν έχετε χρόνο για επιφανειακές συζητήσεις και τα λόγια σας μπορεί συχνά να σοκάρουν τους άλλους με το βάθος τους, την ωμή συναισθηματική δύναμη και την αλήθεια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Πάνω απ’ όλα, αυτή είναι μια ευκαιρία να εκφραστείτε δημιουργικά. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο έργο γραφής ή ενημέρωσης, τώρα είναι η ιδανική εποχή. Αυτή η εξωτερίκευση θα έχει θεραπευτικές επιδράσεις στη ψυχή σας.

ζώδια Ζυγός – Ο χτίστης

Τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω σας είναι το ίδιο το έδαφος πάνω στο οποίο στέκεστε. Αυτά είναι τα πράγματα που σας προσφέρουν μια αίσθηση σταθερότητας και συνέχειας. Και εκεί βρίσκεται όλη η δράση, αγαπητοί Ζυγοί. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αυξήσετε την περιουσία σας, να κάνετε κερδοφόρες επενδύσεις ή να πουλήσετε γη και οικογενειακά κειμήλια. Ο Δίας και ο Πλούτωνας σας μετατρέπουν στον επικεφαλής χτίστη –έναν χτίστη τύχης και σταθερών, ασφαλή θεμελίων για το μέλλον. Αυτή η όψη θα επιδράσει θετικά στις καθημερινές σχέσεις σας με τους άλλους γύρω σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ο Δίας στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 2018

ζώδια Σκορπιός – Ο μάγος

Ο Δίας είναι στο ζώδιό σας, αγαπητοί Σκορπιοί, και ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης σας. Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει, ότι γίνεστε Μάγοι το 2018, βρίσκεστε σε ιδανική θέση για να εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοδοφόρα και ισχυρή ενέργεια! Αισθάνεστε ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή εποχή και εκμεταλλεύεστε ήδη τις ευκαιρίες που έρχονται προς το μέρος σας. Υπάρχει μια μαγική αύρα γύρω σας και μπορείτε να μαγνητίσετε όσους συναντάται για να τραβήξετε την απαραίτητη προσοχή, τη δύναμη και τους πόρους. Θα είστε πλουσιότεροι από κάθε άποψη μέχρι το τέλος του έτους.

ζώδια Τοξότης – Ο πλούσιος

Είστε μια μηχανή που παράγει χρήμα, αγαπητοί Τοξότες! Και μιλάμε για πολλά λεφτά! Οικονομικές ευκαιρίες χτυπούν την πόρτα σας σαν να ήταν άγγελοι. Ωθείστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη γενναιοδωρία των άλλων, καθώς και τα τυχόν ταλέντα και πόρους που μπορεί να έχετε για να αυξήσετε τους πόρους σας εκθετικά. Ένας κρυφός ευεργέτης μπορεί να σας βοηθήσει σ’ αυτό. Ώρα να δείξετε τι έχετε. Θα βγείτε απ΄ αυτή την εποχή με ανανεωμένο όραμα και ελπίδα για το μέλλον, όπως επίσης και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Ο Δίας στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 2018

ζώδια Αιγόκερως – Ο μετασχηματιστής

Γίνεστε μετασχηματιστές με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, Αιγόκεροι, και έχετε τη δύναμη και τον μαγνητισμό για να πετύχετε σχεδόν όλα όσα θέλετε. Και τώρα, ο Δίας στον Σκορπιό σας δίνει την πλουσιότερη δυνατή παιδική χαρά για να ασκήσετε την επιρροή σας. Οι άλλοι είναι σαν στόκος στα χέρια σας, έχετε ένα προσοδοφόρο δίκτυο υποστήριξης και την ευκαιρία να πλάσετε τον κόσμο όπως τον θέλετε. Αυτή είναι η εποχή για την μεγάλη ανταμοιβή, που φέρνει εσωτερική ανανέωση και πνευματική ικανοποίηση.

ζώδια Υδροχόος – Ο πολιτικός

Όλοι περιμένουν από εσάς να πάρετε τα ηνία της κάθε κατάστασης, αγαπητοί Υδροχόοι, αλλά αυτή η σπουδαιότητα που σας περιβάλλει θα απαιτήσει προσεκτικό χειρισμό. Θα πρέπει να είστε καλοί πολιτικοί φέτος και να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη και την επιρροή σας για να κινήσετε διάφορα νήματα παρασκηνιακά. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, αν γνωρίζετε τους κινδύνους σε κάθε βήμα και δεν παραβλέπετε πιθανούς, κρυμμένους εχθρούς ή ακόμα και την τάση σας να σαμποτάρετε τον εαυτό σας, που μπορεί να σας δημιουργήσουν εμπόδια. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη σας για να κάνετε καλό, θα πετύχετε το όνειρό σας και θα κερδίσετε τον θαυμασμό, την αγάπη και τον σεβασμό των άλλων.

chartomantia-087

Ωροσκόπιο Ο Δίας στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 2018

ζώδια Ιχθύες – Ο προστατευόμενος

Ο Δίας και ο Πλούτωνας έχουν μια δουλίτσα – παιχνιδάκι για σας, αγαπητοί Ιχθύες. Έχετε τέτοια VIP υποστήριξη –και μιλάω για ανθρώπους με δύναμη, επιρροή και αρκετά βαθιές τσέπες– που δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε. Αν θέλετε κάτι, ζητήστε το. Είστε δημοφιλείς και η ιστορία σας εμπνέει όσους την ακούν. Και όσο ανόσιος κι αν φαίνεται ορισμένες φορές ο κοινωνικός κύκλος σας, εσείς μόνο να επωφεληθείτε μπορείτε. Είναι καιρός να χαλαρώσετε, να ταξιδέψετε, να εκδώσετε τη δουλειά σας, να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να διαφημίσετε τον εαυτό σας ή να γυρίσετε στα θρανία. Οι μετοχές σας θα ανεβούν ως αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy