σεξ ωροσκοπιο εβδομαδας 14-20 Αυγουστου

 

σεξ ωροσκοπιο εβδομαδας 14-20 Αυγουστου

 

κριός
Το να προγραμματίσετε οτιδήποτε εκτός από τον φούρνο σας για να ζεστάνετε τη ζύμη από τα μπισκότα που μόλις φτιάξατε , να αναμένετε να καθυστερήσει να υλοποιηθεί. Ο πειρασμός που διοχετεύει στο ζώδιο σας η Αφροδίτη πρόκειται να κλειδώσει την πληθώρα ευκαιριών που σας στέλνει ο Κριός ως αποτέλεσμα να κάνετε μια βαθιά βουτιά στον κόσμο του έρωτα και της αγάπης αλλά να ανταμειφθείτε με την γνωριμία ενός πολύ ταιριαστού και από το πεπρωμένο για εσάς ερωτικό σύντροφο.

 

ταύρος
Την εβδομάδα αυτά βρίσκετε υπό την επήρεια της πρώτης εβδομάδας της εμφανίσεως του Δια ον τομέα των ερωτικών σας και της αγάπης για αυτό και θα έχετε πληθώρα ερωτικών γνωριμιών, συναντήσεων, και φυσικά την εμφάνιση αρκετά ταιριαστών προς εσάς προσώπων στο ρόλο του εν μέλλον συντρόφου σας. Επιπλέον με τη βοήθεια των δυνάμεων του Ερμή που κατακλύζουν τον επικοινωνιακό σας τομέα θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να πιάσετε κουβέντα με κάποιον άγνωστο που σας προκαλεί όμως διάφορα έντονα ερωτικά εσωτερικά σκιρτήματα. Η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσετε εσείς το διάλογο λέγοντας απλά ένα αθώο καλημέρα.
δίδυμοι
Αστρικά η δύναμη που υπάρχει εσωτερικά σε ένα άτομο το οποίο δύναται να σηκωθεί και να υπερασπίσει πλήρως τον εαυτό του και τα δικαιώματα του καθώς και να μιλήσει ανοιχτά για τα θέλω και μη θέλω του γιατί του αρέσει και τι όχι στην ερωτική σου συντροφιά, είναι πανίσχυρη την εβδομάδα αυτή. Εσείς αποτελείται το ακριβές δείγμα του χαρακτηριστικού ατόμου που προαναφέραμε. Εντάξει σίγουρα δεν είστε οι μόνοι που είστε καλοί σε τέτοιου είδους διαλόγους και ίσως ο σύντροφος σας να είναι και αυτός ή αυτή αντάξια σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από την πράξη αυτού του διαλόγου θα δείτε ότι θα συντονιστείτε απόλυτα τόσο εγκεφαλικά όσο και συναισθηματικά οι δυο σας.
καρκίνος
Οι τελευταίες εβδομάδες κατά τις οποίες ο Κρόνος θα βρίσκετε στον τομέα της αγάπηςγια το ζωδιο του Καρκίνου θα φέρει , την συντροφιά ενός αξιόλογου ατόμου για τα γούστα τους και την ατελείωτη αφιέρωση του χρόνου τους στο να περνάνε τα 24ωρα της εβδομάδας αυτής μαζί. Μην κάνετε εδώ , προσέξτε δηλαδή, να απορρίψετε από την λίστα των αξιόλογων ατόμων που θα γνωρίσετε, να συμπεριλάβετε και άτομα που υπήρξαν αξιόλογα στο παρελθόν σας καθώς θα επανέλθουν στην επιφάνεια ξανά.

zodia-taro-45

zwdia-zodia-astrologia-65

σεξ ωροσκοπιο εβδομαδας 14-20 Αυγουστου

λέων
Είναι τρομερό προσόν αυτό που έχετε την εβδομάδα αυτή , το να εκφράζετε με πάσα ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας. Ακόμη η Αφροδίτη θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε την τύχη σας μια νέα γνωριμία την οποία ως τώρα έχετε χαρακτηρίσει ως δύσκολή περίπτωση, σύμφωνα όμως με την ιέρεια της αγάπης και του έρωτα η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίθετη. Αυτό που έχετε να λάβετε τούτο το επταήμερο από τα άστρα είναι η σωστή κατεύθυνση για το ταξίδι που πρέπει να ακολουθήσει η νέα αυτή η σχέση , εξατμίζοντας πλήρως τις μέχρι τώρα ερωτικές συνταγές ρουτίνας που ακολουθούσατε.
παρθένος
Αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε ότι δεν αποκτάτε περισσότερες νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά πως έχετε αλλάξει εσωτερικά και ως προς τον τρόπο σκέψης σας πάνω στα ερωτικά σας ζητήματα. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση , και ευκαιρίες έχετε περισσότερες αλλά ταυτόχρονα έχετε αυξημένη την αίσθηση εντοπισμού των νέων ευκαιριών αυτών γύρω σας. Μέσα σας νιώθετε έντονα κάτι να σας ωθεί στην πράξη και αυτό οφείλετε να ακολουθήσετε αυτή την εσωτερική φωνή. Είναι η δύναμη του Ερμή που σας ευνοεί πλήρως στα ερωτικά σας ζητήματα.
ζυγός
Σας αρέσει να είστε ερωτευμένος μόνο και μόνο με την ιδέα ότι είστε ερωτευμένος. Αυτό είναι άλλωστε ένα από τα κυρίαρχα ερωτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει ο ζυγός ως άτομο. Η εβδομάδα αυτή θα σας βρει να περιμένετε νέα από κάποιον νέο έρωτα, ή μια πιο ξεκάθαρη εικόνα από τον /την ήδη υπάρχουσα σύντροφο σας, ώστε να εξετάσετε εσείς οι ίδιοι εάν τελικά αυτή η σχέση είναι ακριβώς η σχέση που ονειρεύεστε ή όχι.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

σεξ ωροσκοπιο εβδομαδας 14-20 Αυγουστου

σκορπίος
Κάποιες ακραίες ερωτικές πρακτικές δεν είναι της ωρας Σκορπιοί, οπότε ενώ ίσως ο/η σύντροφος σας επιζητεί να βρει ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα στο κατώφλι του , εσείς να επιδίδεστε σε πιο ακραίες ερωτικές πρακτικές και πειραματισμούς όπως , άγριος αισθηματισμός κλπ κάτι το οποίο ούτε σε εσάς ακριβώς ταιριάζει αλλά ούτε ικανοποιεί το έτερο ήμισυ σας, οπότε καλύτερα να γίνετε ξανά ο εαυτός σας προτού βλάψετε την σχέση σας.
τοξότης
Μην υποκυψετε στην μελαγχολία που σας τριγυριζει αυτή την εβδομάδα τοξότες. Υπάρχει τουλάχιστον ένα ή και περισσότερα άτομα που σας έχουν ερωτευτεί, και όσο και εάν εσείς νομίζετε ότι δεν είστε δα και κάτι ιδιαίτερο αυτοί βλέπουν ακριβώς το αντίθετο. Για αυτό σας προτείνω να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αφεθείτε σε αυτό το πανέμορφο φλερτ που σας προσφέρεται στο πιάτο.
αιγόκερως
Αρκετές φορές οι συναντήσεις δεν είναι δα και τόσο τρομακτικές ιδίως όταν γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο με το σύντροφο σας και ιδίως όταν θα συναντηθείτε για να λύσετε οριστικά κάποια μεταξύ σας ζητήματα. Να γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι το να θέσετε κάποια παράπονα επί τάπητος δεν είναι καθόλου δραματικό, απεναντίας είναι ο δρόμος προς της απελευθέρωσης της σχέσης και της αναζωπύρωσης της. Εάν όμως δεν το κάνετε τότε ναι θα οδηγηθείτε σε έναν άσχημο χωρισμό Μπορεί μάλιστα, και σίγουρο είναι να εκπλαγείτε όταν θα διαπιστώσετε ότι τελικά ο σύντροφος σας είχε καταλάβει , αναλύσει και βρει λύσεις για τα δικά σας ζητήματα που σας απασχολούσαν αυτό αποδεικνύει την αμέριστη αγάπη του προς εσάς.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

σεξ ωροσκοπιο εβδομαδας 14-20 Αυγουστου

υδροχόος
Έχετε ένα τεράστιο πλήθος ουράνιων σωμάτων στον αστρικό σας χάρτη αυτή την εβδομάδα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα. Επειδή όμως ο κύριος πλανήτης των νεων ερωτικων γνωριμιών είναι αρκετά ασταθής προσέξτε την επιλογη σας την εβδομάδα αυτή . Δεν βαρεθηκατε τα δραμματα;; φανείτε έξυπνοι όπως πάντα και επιλέξτε το άτομο που είναι πιο ανεξάρτητο στους τομείς της δικής του καθημερινότητας από τους υπολοίπους.

 

ιχθείς
Πρώτη εβδομάδα που ο Διας θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σαςγεγονός που θα ευνοήσει υπέρμετρα και την ψυχολογία σας . Για τους δεσμευμένους , και ιδιαίτερα για αυτούς που μόλις άρχισαν μια νέα σχέση, αυτή θα αναπτυχθεί προς το καλύτερο και την ευτυχία με ταχύτητα φωτός, ενώ όσοι ακόμα δεν έχουν σχέση πάλι κινούμενη με την ταχύτητα του φωτός θα βρουν τον εαυτό τους σε μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Γενικότερα ο ρομαντισμός και η αγάπη θα πάρουν πλέον άλλον ρυθμό επίτευξης και υλοποίησης από αυτή την εβδομάδα και το υπόλοιπο του άμεσου μέλλοντος σας.