Ωροσκόπιο, Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του νέου μήνα!

blog-vishnu

Ωροσκόπιο, Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του νέου μήνα!

Ωροσκόπιο αναλυτικά:

Κριός: Είσαστε μέσα σε οικονομικά προβλήματα, που όμως από τις αρχές του νέου μήνα θα τερματιστούν. Δώστε παραπάνω προσοχή και σε αυτά, που πρέπει να κλείσετε αλλά και τις πόρτες του παρελθόντος.
Τυχερό διάστημα : 02-10/06
Προσοχή στις : 22/06

Ταύρος: Θα λάβετε μέσα στον μήνα, μια όμορφη είδηση που θα σας φτιάξει την καθημερινότητα σας. Αυτό σε κάποιους είναι από τον εργασιακό τους χώρο, και σε κάποιους άλλους από τον σύντροφο τους.
Τυχερό διάστημα : 01-08/06
Προσοχή στις : 10/06

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Δεν υπάρχουν εμπόδια για εσάς και τα σχέδια σας, πουθενά και ποτέ. Κάτω από τον Ήλιο όλα θα τρέξουν με τους δικούς σας ρυθμούς και στο τέλος του δρόμου, το χρήμα και η αληθινή αγάπη θα σας ανταμείψουν
Τυχερό διάστημα : 03-11/06
Προσοχή στις : 12/06

Καρκίνος: Το μυαλό σας, έχει καθαρίσει από τα παλιά, και μέχρι να έρθει ο Ερμής πάνω στον δικό σας οίκο, 12-13/06, εσείς θα έχετε πάρει και τις αποφάσεις για την ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή.
Τυχερό διάστημα : 05-10/06
Προσοχή στις : 04/06

chartomanteia-44

Λέων: Είσαστε τα ζώδια που μονίμως προκαλείτε έρωτες και σκάνδαλα…και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε ειδικά εσείς οι ελεύθεροι είναι ότι μέσα στον μήνα του Ιουνίου, θα σας βρει ο καρμικός σας σύντροφος.
Τυχερό διάστημα : 02-14/06
Προσοχή στις : 01/06

Παρθένος: Ότι και να πείτε έχετε δίκιο. Αυτό το ξέρει και ο σύντροφος σας που θα κάνει ότι μπορεί προσεχώς, ότι περνάει από το χέρι του για να σας φέρει ακόμη πιο βαθιά μέσα στην καρδιά.
Τυχερό διάστημα : 05-17/06
Προσοχή στις : 03/06

Ωροσκόπιο, Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του νέου μήνα!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Ένα σημαντικό γεγονός, στην ζωή του ανθρώπου σας, θα φέρει τις δεσμεύσεις πιο νωρίς μέσα στην σχέση σας. Τα δικά σας οικονομικά, έχουν αρχίσει και αυτά και φέρνουν μεγάλα κέρδη.
Τυχερό διάστημα : 02-11/06
Προσοχή στις : 12/06

Σκορπιός: Όλα έχουν αλλάξει μέσα στον δεσμό – γάμο σας, πια προς το πολύ καλύτερο. Φυσικά και πρέπει να κλείστε τις πόρτες στα παλιά, και να απολαύσετε αυτό το όμορφο Καλοκαίρι.
Τυχερό διάστημα : 03-18/06
Προσοχή στις : 02/06

Τοξότης: Δεν πειράζει που αυτός που θέλετε, σας έχει απορρίψει. Αυτός χάνει τελικά. Μέσα στον μήνα, θα έρθουν στην ζωή σας ποιοτικά άτομα, που μπορούν να καταλάβουν τις ιδιαίτερες σας ευαισθησίες.
Τυχερό διάστημα : 4-14/06
Προσοχή στις : 02/06

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως: Όταν θέλετε είσαστε χείμαρροι, όταν πάλι δεν θέλετε είσαστε σταματημένοι και δεν λέτε τίποτα. Φροντίστε μέσα σε αυτόν τον μήνα, να βρείτε την χρυσή ισορροπία για όλους που είναι γύρω σας.
Τυχερό διάστημα : 06-17/06
Προσοχή στις : 05/06

Υδροχόος: Σας δίνουν – κάνουν υπονοούμενα ερωτικά και εσείς πετάτε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι, μπορεί να μην το καταλαβαίνετε. Η πρώτη εβδομάδα, του μήνα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Τυχερό διάστημα : 03-10/06
Προσοχή στις : 11/06

Ιχθείς: Έχετε την εύνοια και την αγάπη του σύμπαντος για να ξεφύγετε, από λάθος άτομα- καταστάσεις και σχέσεις, που μόνο σας κρατούν όμηρους στο σε ένα αδιέξοδο μέλλον. Ανοίξτε τα μάτια σας και μιλήστε πιο ξεκάθαρα.
Τυχερό διάστημα : 04-09/06
Προσοχή στις : 12/06

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88