Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Αυγούστου

santorini-14-1024x640

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Αυγούστου

Ωροσκόπιο Ο νέος μήνας, έρχεται και φέρνει μαζί του σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Φιλοξενεί και την τρίτη –τελευταία έκλειψη του Καλοκαιριού που θα δώσει το στίγμα της ….και στην σεζόν του Φθινοπώρου.

Κριός: Ξεσπάσματα επικοινωνιακά θα έχετε από την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, από το παρελθόν σας, που θα κάνει την δυναμική του εμφάνιση για να σας ξανα-κατακτήσει.
Τυχερά νούμερα μήνα : 2 και 8

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Είστε μέσα σε μια αγωνία, και ασταμάτητη κίνηση για να παρακολουθείτε στενά την ζωή του συντρόφου σας. Αν αυτό σαν πίεση συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ίσως και να πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά.
Τυχερά νούμερα μήνα : 1 και 6

Δίδυμοι: Λίγη υπομονή και από το τρίτο 10 ήμερο του μήνα, που ο κυβερνήτης σας θα γυρίσει και πάλι σε ορθή πορεία, εσείς θα έρθετε και πάλι κοντά στον τώρα θυμωμένο σας σύντροφο.
Τυχερά νούμερα μήνα : 4 και 9

Καρκίνος: Αν κοιτάξετε το πρόσφατο σας αισθηματικό παρελθόν, θα βρείτε πολλά λάθη σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα έχετε και μεγάλη εύνοια, μην τα επαναλάβετε σε εργασία και σχέση.
Τυχερά νούμερα μήνα : 3 και 5

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Αυγούστου

chartomantia-087

Λέων: Μην δώσετε μεγάλη σημασία, σε ερωτόλογα που έρχονται από τον χώρο της δουλειάς σας. Υπάρχει ένα διάχυτο γενικότερα φλερτ που θα πρέπει επισταμένα να το αποφύγετε.
Τυχερά νούμερα μήνα : 6 και 8

Παρθένος: Θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη – επίσκεψη, από τον σύντροφο σας, που μένει μακριά και έχετε καιρό να τον δείτε, λόγω αποστάσεων. Στις αποσκευές του, έχει ένα δώρο για εσάς.
Τυχερά νούμερα μήνα : 1 και 6

Ζυγός: Δεν πιστεύετε ότι ο σύντροφος σας, είναι ικανός να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς, από αυτό που ήδη στη τώρα σας προσφέρει. Το τι τελικά θα κάνετε εσείς, το ξέρετε καλά.
Τυχερά νούμερα μήνα : 2 και 6

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Αυγούστου

Σκορπιός: Υπάρχουν ήδη γύρω σας πολλά άτομα, που δεν ξέρουν αν είστε μόνοι ή μέσα σε δέσμευση. Οι πιο δυναμικοί ίσως και να τολμήσουν να το μάθουν, με το να σας προσεγγίσουν ερωτικά.
Τυχερά νούμερα μήνα : 6 και 9

Τοξότης: Αδιαφορείτε τελείως για τον άνθρωπο που δηλώνει ακόμη ερωτευμένος μαζί σας. Έχετε περάσει πολλά άσχημα μαζί του, και τώρα τον Αύγουστο τον θέλετε μόνο για εσάς και την ηρεμία σας.
Τυχερά νούμερα μήνα : 2 και 5

zodia-88

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Το άτομο που αγαπάτε, έχει διάθεση να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς μαζί του πια. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, από τα μέσα του μήνα και μετά θα δεχτούν γαμήλιες προτάσεις.
Τυχερά νούμερα μήνα : 6 και 9

Υδροχόος: Εσείς αναμένετε να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο για τα γούστα σας. Μέχρι τότε μην βάζετε πάγο, σε οποιονδήποτε καλοπροαίρετο σας πλησιάζει για να σας γνωρίσει.
Τυχερά νούμερα μήνα : 1 και 4

Ιχθείς: Η τύχη έχει στρώσει στο διάβα σας, χρήμα, αφθονία και αγάπη. Για κάποιους πιο ευαίσθητους, θα φέρει και παλιούς έρωτες στο προσκήνιο, και πια με λυμένα όλα τους τα προβλήματα.
Τυχερά νούμερα μήνα : 3 και 7

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65