Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Ιουνίου ‘18

zwdia-ζωδια-zwdio-αστρολογια

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Ιουνίου ‘18

Ο Ιούνιος, είναι εδώ και δίνει ένα κίνητρο σε όλους, για να ξεχάσουν τα παλιά και να οραματιστούν τα καινούργια… που τους πλησιάζουν το κάθε ένα ξεχωριστά!

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Μιλήστε τώρα που τα άστρα σας δίνουν την ευχέρεια, στον άνθρωπο σας, και προσφέρετε του λόγια και πράξεις, έτσι όπως εσείς ξέρετε. Είσαστε από τα λίγα ζώδια που μέσα στο Καλοκαίρι, θα δεσμευτείτε μόνιμα – επίσημα…και κάποιοι θα φέρουν και απογόνους. Οι επανασυνδέσεις, στους χωρισμένους θα είναι κάτι απλό!
Τυχερές ημερομηνίες: 01 και 11 Ιουνίου

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Δεν θέλετε άλλα προβλήματα, αλλά μόνο να λύσετε τα παρόντα και να ηρεμήσετε σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Σίγουρα με τον Ερμή να σας αφήνει στην ησυχία σας, εσείς θα μπορέσετε να σκεφτείτε πιο καθαρά, για όλα αυτά που πρέπει να τακτοποιήσετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 14 Ιουνίου

Δίδυμοι: Εσείς έχετε ήδη βρει τον τρόπο, για να φέρετε τον άνθρωπο που αγαπάτε πιο κοντά σας. Είτε είστε σε στάδιο πρώτης γνωριμίας, είτε είστε σε φάση αποξένωσης, είστε έχετε τσακωθεί, με τον Ήλιο μέχρι και τις 20/06, όλα θα έχουν επιτυχώς ξεπεραστεί. Χρήμα και δρομολόγια έχουν χτυπήσει την πόρτα σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 10 Ιουνίου

chartomanteia-44

Καρκίνος: Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα και μέχρι να έρθει η Ήλιος, επάνω σας για να διώξετε προβλήματα από την καθημερινότητα σας αλλά και άτομα, που δεν σας έχουν συμπεριφερθεί καλά. Ξέρετε εσείς τι και πως. Οι μόνοι του ζωδίου, θα ξεκινήσουν πολλά νέα χόμπυ – δραστηριότητα και κάποιος έρωτας θα δημιουργηθεί.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 11 Ιουνίου

Λέων: Θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τα δικά σας θέματα και όχι, με των άλλων. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας και σε δεύτερο στάδιο να βοηθήσετε τους γύρω σας. Οι σχέσεις που έχουν σαν απώτερο τους σκοπό, την δέσμευση γάμο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν και το παρελθόν τους.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 09 Ιουνίου

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Ιουνίου ‘18

Παρθένος: Οι μυστικές επαφές, που κρατάτε θα σας φέρουν σε μεγάλα διλήμματα, που μέσα στις πρώτες 1- 2 εβδομάδες του νέου μήνα, θα σας αποζητήσουν και απαντήσεις. Εσείς που έχετε μπερδευτεί σε παράλληλες διαδρομές, πρέπει να μην πάτε κόντρα στην καρδιά σας, και μόνο έτσι να αποφασίσετε.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 12 Ιουνίου

Ζυγός: Δεν έχετε χρόνο, για να κυνηγάτε κανέναν. Έχετε πάρει και με τον δύσκολο τρόπο όλα τα μαθήματα σας. Τώρα ξέρετε που μπορείτε ερωτικά να ταιριάξετε και εκεί να παραμείνετε. Επίσης έχετε βρει με τι θέλετε να καταπιαστείτε, στην εργασία σας δώστε την ενέργεια σας, αυτό το καλό διάστημα, και θα δείτε αλλαγές στην τσέπη σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 09 Ιουνίου

Σκορπιός: Μπορεί οι υποχρεώσεις σας, να σας έχουν αναγκάσει να δουλεύετε πάρα πολύ, αλλά είναι πρακτικά και ο μόνος τρόπος, για να είσαστε σωστοί σε όλες σας τις υποχρεώσεις. Εσείς που δηλώνετε ότι η καρδιά σας, έχει πιαστεί σε νέο έρωτα, αυτήν την φορά, μην κάνετε λάθη.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 14 Ιουνίου

zodia-88

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Μια καλή περίοδος, έχει ξεκινήσει και σας δίνει μια εξαιρετική ψυχολογία. Αυτό μέχρι τα μέσα του Ιουνίου θα εκδηλωθεί με την μορφή χρήματος, από τις εργασίες σας αλλά και για όσους αναμένουν κάποιες απαντήσεις, όλες θα είναι θετικές. Σε οικογενειακό – αισθηματικό επίπεδο, όλα θα είστε ακόμη καλύτερα.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 11 Ιουνίου

Αιγόκερως: Θέλετε να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο και ενέργεια πλέον στους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό θα φέρει και τους απόμακρους συντρόφους σίγουρα πολύ πιο κοντά. Οι μόνοι που θέλουν επιτέλους μια σοβαρή ερωτική σχέση, θα την έχουν μέσα από τον φιλικό τους κύκλο.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 10 Ιουνίου

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Ιουνίου ‘18

zwdia

Υδροχόος: Εσάς από την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, σας περιμένουν ευχάριστες και καθοριστικές ανατροπές σε αισθήματα και οικονομικά δεδομένα. Οι σύντροφοι, θα ερωτευτούν και πάλι από την αρχή αλλά και οι επαγγελματικές αποδοχές θα πολλαπλασιαστούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 01 και 07 Ιουνίου

Ιχθείς: Η παιχνιδιάρικη σας φύση, κάνει κατά καιρούς τον άνθρωπο σας, να αισθάνεται όχι και τόσο άνετα. Από εσάς, κάποιοι ίσως και να λάβουν κάποια παράπονα, που θα δείξουν και τα κρυμμένα προβλήματα της σχέσης. Οικονομικές – νομικές υποθέσεις που έχουν μείνει στάσιμες, έρχονται στην επιφάνεια με επικερδής λύσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 11 Ιουνίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66