15 Ιανουαρίου 2014: Πανσέληνος στο ζωδιο του Καρκίνου

zwdia-πανσεληνος

Κοινοποίηση:

Η Σελήνη στο ευαίσθητο ζωδιο του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Ήλιο στο ρεαλιστικό ζωδιο του Αιγόκερω στις 15 Ιανουαρίου, είναι ένας χωρίς ανάμεσα στο απαλό και στο σκληρό. Οι εσωτερικές ανάγκες κυριαρχούν από την πλευρά της Σελήνης, αλλά οι εξωτερικές απαιτήσεις λένε την ιστορία του Ήλιου. Και τα δύο ζώδια, όμως, μοιράζονται ένα ενδιαφέρον για την ασφάλεια. Το δώρο και η πρόκληση της συγκεκριμένης Πανσελήνου, είναι να βρείτε τρόπους να προστατέψετε τα συναισθήματα σας όσο φροντίζετε δύσκολα θέματα. Οι ευνοϊκές επαφές του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ήλιο και τη Σελήνη, θα ανταμείψουν εκείνους που θα σκάψουν βαθιά για να αποκαλύψουν κρυφές πηγές και απραγματοποίητες ανάγκες.

 

Η επιρροή της Πανσελήνου στα ζώδια

 

Κριός

zodia-zvdia-22

Η Πανσέληνος στο ευαίσθητο ζωδιο του Καρκίνου και στον 4ο Οίκο σας, θα γυρίσει την προσοχή σας στον εσωτερικό κόσμο. Θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τι χρειάζεστε για να παραμείνετε στον δρόμο της επιτυχίας. Η συναισθηματική υποστήριξη είναι απαραίτητη, αλλά για να την πάρετε θα χρειαστεί να ανοίξετε και να εκθέσετε τον εσωτερικό σας εαυτό. Συνήθως προσπαθείτε να αποφεύγετε να νιώθετε ευάλωτοι, αλλά αν το επιτρέψετε θα οδηγηθείτε σε στοργή που θα σας εξοπλίσει με τα απαραίτητα, έτσι ώστε να φτάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

 

Ταύρος

Οι στοργικές λέξεις και οι φανταστικές ιδέες θα ρέουν ελεύθερα με την Πανσέληνο στο ευαίσθητο ζωδιο του Καρκίνου και στον 3ο Οίκο σας. Υπάρχει το ρίσκο να πάρετε τα πράγματα υπερβολικά προσωπικά, αλλά αν οι ανασφάλειες δεν βγουν εκτός ελέγχου, θα ακολουθήσει η οικειότητα και η εμπιστοσύνη. Ένας πιο στοργικός τρόπος επαφής, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε διαφορές φιλοσοφιών σε μακροχρόνιους στόχους. Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις για να μειώσετε το άγχος για το μελλον.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζωδιο του Καρκίνου και στον 2ο Οίκο σας, θα δώσει φως στο πως χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν αντιμετωπίσετε κάποια οικονομική κρίση, μειώστε τις αντιδράσεις σας για να μπορέσετε να πάρετε μία σοφή απόφαση. Οι ευνοϊκές όψεις του Κρόνου με την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, θα σας βοηθήσει να αντισταθείτε στην πίεση των άλλων με υπομονή και ωριμότητα, πράγμα που θα σας φέρει εμπιστοσύνη και περισσότερα χρήματα.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζωδιο σας, λαμβάνει χώρα στον 1ο Οίκο σας. Τα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και οι αντιδράσεις σας απέναντι στους ανθρώπους θα είναι πιο έντονες. Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου, είναι να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Η ευνοϊκή γωνία του Κρόνου με τον Ήλιο και τη Σελήνη θα ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα ας προσφέρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας με συγκέντρωση, δέσμευση και επιμονή.

 

Λέων

Η φαντασία, το ένστικτο και η διορατικότητα είναι πιθανά δώρα της συγκεκριμένη Πανσελήνου. Θα λάβει χώρα στον 12ο Οίκο σας, και θα ωφεληθείτε αν αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Η επικοινωνία με τη φύση, ο διαλογισμός ή η γιόγκα, είναι υπέροχοι τρόποι για να κερδίσετε εσωτερική δύναμη και υποστήριξη. Το ξύπνημα του σκοπού θα δώσει μήνυμα στη ζωή σας καθώς και διαύγεια για μία μεγάλη απόφαση που αφορά τα επαγγελματικά σας.

 

Παρθένος

Αυτή η συναισθηματικά φορτισμένη Πανσέληνος, θα λάβει χώρα στον 11ο Οίκο σας, όπου μπορεί να δημιουργήσει μία κρίση ανάμεσα σε συνεργάτες ή φίλους. Αν και δεν προτείνεται η υπερβολική αντίδραση, και πάλι είναι υγιές να εκφράσετε τα συναισθήματά σας παρά να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Θα ανακαλύψετε πως και οι άλλοι έχουν παρόμοια ανταπόκριση, και πως η ειλικρίνεια μπορεί να αποτελέσει κινητήριο δύναμη που θα φέρει περισσότερο πάθος και κίνητρο στην ομάδα.

 

Ζυγός

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα αποτελέσουν προτεραιότητα με την Πανσέληνο στο ζωδιο του Καρκίνου και στον 10ο Οίκο σας. Αν και είναι πιθανό να τραβήξετε τη προσοχή και να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα, φαίνεται πως θα χρειαστεί να επενδύσετε συναισθηματικά στην εργασία σας για να την εκτιμήσετε. Αν υπάρξουν στην δουλειά, αποφύγετε τις μεγάλες σκηνές. Αντί για αυτό, κοιτάξτε με διαύγεια το μονοπάτι που ακολουθείτε και αλλάξτε πορεία αν δεν είστε ευτυχισμένοι.

 

Σκορπιός

Οι φαντασιώσεις για μακρινά μέρη θα σας δυσκολέψουν να κατασταλάξετε και να νιώσετε άνετα εκεί που είστε. Αυτή η συναισθηματικά φορτισμένη Πανσέληνος στο ζωδιο του Καρκίνου, θα λάβει χώρα στον 9ο Οίκο σας. Είναι πιθανό να νιώσετε ανήσυχοι, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει αν σας δώσει κίνητρο να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η επαφή με ανθρώπους σε μακρινά μέρη και η ξαφνική επιθυμία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας είναι ευνοϊκά, πιθανά αποτελεσματα αυτής της Πανσελήνου.

 

Τοξότης

Οι σχεσεις θα ενταθούν με την Πανσέληνο στο ζωδιο του Καρκίνου και στον 8ο Οίκο σας. Οι απαιτητικοί σύντροφοι –προσωπικοί και επαγγελματικοί –θα σας προκαλέσουν να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τους. Μέρος αυτής της Πανσελήνου, είναι να αποφασίσετε αν αξίζει να ανταποκριθείτε σε αυτές. Άλλη μία πλευρά της, όμως, είναι να ανοιχτείτε και να εκθέσετε την ευαισθησία σας. Έτσι θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και μεγαλύτερη οικειότητα με τους άλλους.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο προστατευτικό ζωδιο του Καρκίνου σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο στο ζωδιο σας. Αυτό θα λάβει χώρα στον 7ο Οίκο σας, όπου θα δοκιμάσει την ικανότητά σας να ανταποκριθείτε στους ευαίσθητους ανθρώπους. Είναι απαραίτητο να είστε στοργικοί απέναντι στους άλλους για να διατηρήσετε παραγωγικές συμμαχίες. Τα ισχυρά συναισθήματά τους μπορεί να αναστατώσουν τα σχέδιά σας, αλλά αν έχετε τη θέληση να δείξετε λίγη ευελιξία, οι επαφές αυτές θα εμβαθύνουν και θα δημιουργηθούν και πολλές άλλες.

 

Υδροχόος

Κάποια ισχυρά συναισθήματα θα έχουν αντίκτυπο στην εργασία σας με την Πανσέληνο στο ζωδιο του Καρκίνου και στον 6ο Οίκο σας. Ίσως νιώθετε κυκλοθυμία ή ανασφάλεια για τη δουλειά σας, αλλά ο ανώτερος σκοπός της Πανσελήνου αυτής, είναι να εμβαθύνετε περισσότερο στην καθημερινότητα. Θα πιεστείτε πέρα από το πνεύμα σας για να βυθιστείτε σε συναισθήματα που δεν θα βγάζουν άμεσο νόημα, αλλά μπορούν να σας δείξουν το δρόμο για την ευτυχία.

 

Ιχθύες

Είναι μία υπέροχη Πανσέληνος, καθώς πέφτει στον 5ο Οίκο σας. Αν ανοίξετε τη καρδιά σας, μπορεί να οδηγηθείτε σε συναισθηματική επιτυχία, αλλά είναι πιο έξυπνο και πιο ασφαλές από το να καταπιέσετε τα συναισθήματα. Βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από τον έρωτα, την τέχνη και την φαντασία. Δεν είναι μόνο συναρπαστικό, αλλά θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και θα δώσει βάθρο στις ιδέες σας.