Πανσέληνος 29/05 Αφήστε πίσω το Παρελθον

ζωδια-χωρισμος-zwdia

Πανσέληνος 29/05 Αφήστε πίσω το Παρελθον

Η Πανσέληνος της Τρίτης στις 29 Μαΐου, 2018 είναι στο αισιόδοξο, ανοιχτόμυαλο και οξυδερκή ζώδιο του Τοξότη , έτσι όλοι θα επωφεληθούμε από την πολύ θετική αυτή ενέργεια.

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να κάνει έναν στόχο που δουλεύετε καιρό να αποδώσει ή θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας φορτία του παρελθόντος που κουβαλούσατε καιρό.

Το ζώδιο του Τοξότη φέρνει πολλά καλά πράγματα για όλους μας. Όπως η ίδια η Σελήνη φτάνει στο τέλος του κύκλου της, το ίδιο κάνουμε κι εμείς με κάποιον τρόπο στην καθημερινότητά μας, όταν η Σελήνη βρίσκεται στο πιο απόμακρο σημείο από τον Ήλιο, όπως τώρα.

zodia-zvdia-22

Πανσέληνος 29/05 Αφήστε πίσω το Παρελθον

Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της Πανσέληνου:

Το μυαλό κατανικά την ύλη

Μερικοί από εμάς θα ανακαλύψουμε ότι μπορούμε να μοιραστούμε αυτό πάνω στο οποίο δουλεύουμε ή που σκεφτόμαστε πολύ καιρό με τον κόσμο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα μπορέσουμε επιτέλους να βάλουμε καλάθι, ακόμα κι αν αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια πολύ καλή άμυνα.

Όταν η Σελήνη είναι σε τέτοια τυχερή φάση, η πιο φιλοσοφική σκέψη έρχεται φυσικότερα και μας βοηθά να βλέπουμε πάντα την ευρύτερη εικόνα. Όλα καταλήγουν στη δύναμη που μας δίνει το να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας επιτυχημένους, πλούσιους, καλοδεχούμενους κ.λπ.

taro-tarw

Πανσέληνος 29/05 Αφήστε πίσω το Παρελθον

Γιορτή

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που λατρεύει να γεμίζει το ποτήρι και αυτή η Πανσέληνος μπορεί κάλλιστα να φέρει μέρες γιορτής. Αν όχι πάρτι, τότε μπορεί να είναι μια σημαντική ανακοίνωση, που πιθανότατα θα αφορά την απόφαση κάποιου να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει μακριά, ίσως στο εξωτερικό.

Επέκταση

Όλα αφορούν την μεγάλη ιδέα, να είμαστε σκυλιά και να μην δεχόμαστε το «όχι» ως απάντηση. Η θετική πλευρά του ιδεαλισμού του Τοξότη είναι οι νέοι ορίζοντες. Η αρνητική πλευρά του είναι η φλογερή αίσθηση της σημασίας μας, κι έτσι υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή που χωρίζει την αυτοπεποίθηση από την αλαζονεία. Μπορεί επίσης να μας ανοίξει την όρεξη, έτσι η διατροφή μπορεί να υποστεί ένα πλήγμα για λίγο. Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα, τότε κοιτάξτε να το απολαύσετε χωρίς να γεμίσετε τον εαυτό σας με τύψεις.

zwdia

Πανσέληνος 29/05 Αφήστε πίσω το Παρελθον

Θα είστε πολύ τυχεροί

Κύματα αισιοδοξίας περνούν πάνω από τις ζωές μας και μαζί τους αρκετή ενέργεια τύχης. Είναι σχεδόν συνήθεια του Τοξότη να βρίσκεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και υπάρχει αρκετή τέτοια ενέργεια για όλους μας αυτή την περίοδο, έτσι είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να την αρπάξει.

Η χαρά του Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ο γελωτοποιός της αγέλης, έτσι η αίσθηση του χιούμορ φαίνεται πάντα χρήσιμη, όπως επίσης και το να μην παίρνουμε τους άλλους ή τις καταστάσεις τόσο στα σοβαρά. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να μην επενδύουμε σημαντικά πάνω στα συναισθηματικά δράματα και στις συμφορές των άλλων.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος 29/05 Αφήστε πίσω το Παρελθον

Ταξίδια

Όποτε εμπλέκεται σε μια όψη ο Τοξότης, η ανάγκη να κάνουμε διακοπές και να βρούμε νέες περιπέτειες μας καταδιώκει. Έτσι, μερικοί από εμάς μπορεί να νιώσουμε αυτή την έντονη ανάγκη της περιπλάνησης και άλλοι μπορεί να καταναλωθούν από την ανάγκη τους να μαζέψουν γύρω τους την οικογένειά τους για να σχεδιάσουν μια εξόρμηση. Ίσως κάτι πιο περιπετειώδες απ’ ότι θα έκαναν συνήθως. Ίσως να βρεθούμε και λίγο πιο μακριά σε σχέση με τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα.

Καλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

Βρείτε τον ενθουσιασμό σε ό,τι κι αν κάνετε.

Πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει.

Γραφτείτε σε ένα μάθημα ή ξεκινήστε τα δικά σας μαθήματα.

Βρείτε περισσότερους τρόπους διασκέδασης.

Διευρύνετε τα όριά σας.

Βρείτε ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή.

zwdia-zodia-astrologia-65

Πανσέληνος 29/05 Αφήστε πίσω το Παρελθον

Διαλογιστείτε, κάντε γιόγκα, ται τσι, οτιδήποτε θα σας χαρίσει ηρεμία.

Γίνετε πιο γενναιόδωροι.

Ξεκινήστε μια περιπέτεια.

Εκδώστε ένα βιβλίο, ένα άρθρο, φτιάξτε ένα μπλογκ, μοιραστείτε ένα βίντεο.

Σκεφτείτε το μέλλον και το τι θέλετε να πετύχετε.

Σχεδιάστε ένα μεγάλο ταξίδι σε μια χώρα που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ.

Βρείτε έναν μέντορα ή χαρίστε έμπνευση σε κάποιον άλλο.

Βλέπετε τα πάντα από τη θετική πλευρά τους.

Ξεκινήστε ένα νέο άθλημα ή έναν νέο τρόπο άσκησης.

Γράψτε ή διηγηθείτε μια ιστορία.

Εκτιμήστε την αφθονία που υπάρχει παντού γύρω σας.

Βρείτε τρόπους να γιορτάσετε τη ζωή σας και τις ευλογίες σας.

zodia-zvdia-yy

Πανσέληνος 29/05 Αφήστε πίσω το Παρελθον

Διαβάστε τι σημαίνει αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη και πώς επηρεάζει το δικό σας ζώδιο.

Αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσουμε σαφήνεια και για να αντλήσουμε νόημα από τις προκλήσεις της ζωής μας.

Αν νιώθετε κάπως παγιδευμένοι ή αν σας λείπει η έμπνευση τελευταία, ήρθε η ώρα να βάλετε στη ζωή σας νέα ελπίδα, όραμα και νόημα!

taro-oroskopio-54

Είναι μια διερευνητική Πανσέληνος, κατά την οποία μπορείτε να εξετάσετε όλες τις καταπληκτικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Ένα σχέδιο, ένα έργο, μια ιδέα ή ένα όραμα που είχατε μπορεί να φτάσει στο φυσικό τέλος του τώρα: πετύχατε αυτό που στοχεύσατε.

Και ακόμα κι αν αυτό δεν έγινε, αυτό το θέμα δεν θα είναι πλέον σχετικό με τις ανησυχίες που θα σας απασχολήσουν στο μέλλον. Οι διαφωνίες που θα εμφανιστούν τώρα μπορεί να έχουν να κάνουν με διαφορές σε δόγματα. Ώρα να πείτε την δική σας αλήθεια. Ώρα να κοιτάξετε τα προβλήματά σας με ευρύτερη οπτική. Ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot