πανσεληνος στον ταυρο: κυριαρχία αισθησιασμού

πανσεληνος-ζωδια-zodia-ταρω

Κοινοποίηση:

πανσεληνος στον ταυρο: κυριαρχία αισθησιασμού

Την Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου, έχετε μόνο μία αποστολή: να ακούσετε το σώμα σας να μιλάει! Η πανσεληνος στο ζωδιο του ταυρου επηρεάζει μία εβδομάδα πριν το γεγονός και μία μετά, έτσι ίσως παρατηρήσατε μία αύξηση στις αισθησιακές σας επιθυμίες το σαββατοκύριακο που πέρασε…

Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν το αισθησιακό με το σεξουαλικό, όμως η πανσεληνος στο ζωδιο του ταυρου μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε την στιγμή που αυτά τα δύο δημιουργούν μία υπέροχη ομάδα. Όσον αφορά την σεξουαλική σας ζωή, προσκαλέστε όσο περισσότερο αισθησιασμό μπορείτε –σκεφτείτε και με τις πέντε αισθήσεις.

Η αφροδιτη, ο κυβερνήτης του ταυρου, είναι γνωστή σαν την θεά του ερωτα. Θα βρίσκεται αρκετά κοντά στην πανσεληνο, ενισχύοντας την ρομαντική ενέργεια σε κάτι ακόμα πιο δυνατό. Σίγουρα θα βιώσετε κάποιες βαθιές επιθυμίες αυτή τη περίοδο.

zodia-zvdia-22

zwdia-tenia

Η ενέργεια του ταυρου είναι αργή από πρόθεση, μερικές φορές εκνευριστικά αργή. Όμως στη συγκεκριμένη πανσεληνο, αυτή η αργή ενέργεια αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόσκληση για να απολαύσετε την κάθε στιγμή της οικειότητας. Αν συνήθως απολαμβάνετε γρήγορες και ξαφνικές «συνεδρίες» με τον συντροφο σας, τώρα σας δίνεται η τέλεια ευκαιρία να ρίξετε λίγο το ρυθμό σας.

Το φαγητό, οι μυρωδιές και το απαλό άγγιγμα, θα παίξουν σίγουρα κάποιο ρόλο αυτές τις ημέρες. Ζητήστε ή κάντε ένα μασάζ, αγγίζοντας το κάθε εκατοστό του δέρματος. Φροντίστε ο φωτισμός να είναι σωστός –μερικά κεριά είναι αρκετά. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε αφρόλουτρο μαζί με τον συντροφο σας, ή να φτιάξετε ένα απίστευτα νόστιμο γεύμα γεμάτο μπαχαρικά και βότανα.

Φροντίστε να επηρεάσετε τις αισθήσεις του συντρόφου σας, καθώς με αυτή την υπέροχη πανσεληνο στο ζωδιο του ταυρου, ο αισθησιασμός είναι αυτό θα κυριαρχήσει, και σίγουρα ο συντροφος σας θα το εκτιμήσει!

πανσεληνος διαβάστε επίσης

zwdia