Παρθένος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Κοινοποίηση:

Η προσέγγιση του Παρθένου με Ωροσκόπο Καρκίνο στα ερωτικά θέματα είναι ρεαλιστική και σχεδόν απομονωτική. Δίνει μεγάλη αξία στην τέλεια άσκηση και στην τέλεια δουλειά.

Ανταμείβουν όσους είναι ρεαλιστές και δουλεύουν σκληρά για να βρουν τη τέλεια εκτέλεση.

Περιστασιακά, ο Παρθένος με Ωροσκόπο Καρκίνο εκνευρίζεται με ανθρώπους ή πράγματα που δεν ελέγχει πια. Θα αρχίσει το πείραγμα, χρησιμοποιώντας άσχημες λέξεις που πληγώνουν τους άλλους.

zodia-zvdia-22

Μόλις σταματήσουν να κριτικάρουν ένα άτομο ή ένα πράγμα, αρχίζουν να κριτικάρουν τον εαυτό τους που εκνευρίστηκε.

Ορίστε;

Μου φαίνεται πως πολλά από τα πράγματα που εκνευρίζουν τους Παρθένους είναι αυτά που εκνευρίζουν και τους περισσότερους από εμάς. Απλά για έναν Παρθένο είναι η καταστροφή του κόσμου.

Οι Παρθένοι με Ωροσκόπο Καρκίνο είναι συγκεντρωμένοι και φιλόδοξοι, αλλά στην ερωτική τους ζωή δεν ρισκάρουν και δυσκολεύονται να πουν πως νιώθουν.

Τα καλά νέα είναι πως αυτό το χαρακτηριστικό επηρεάζει τους Παρθένους με Ωροσκόπο Καρκίνο μόνο τα πρώτα χρόνια που ξεκινούν να βγαίνουν ραντεβού. Μόλις ωριμάσουν και αποκτήσουν εμπειρίες, καλυτερεύουν αισθητά στον ερωτικό τομέα.

Ο Παρθένος με Ωροσκόπο Καρκίνο πιθανότατα να τα πήγαινε πολύ καλά στο σχολείο. Χρησιμοποιεί αυτές τις γνώσεις για να τα πάει καλά και στη καριέρα του.

Ο Παρθένος με Ωροσκόπο Καρκίνο πιθανότατα να ταξιδέψει πολύ λόγω της δουλειάς του, αλλά μερικά από αυτά τα ταξίδια, θα είναι μόνο για διακοπές.