Παρθένος με Ωροσκόπο Λέων

Οι Παρθένοι με Ωροσκόπο Λέων λατρεύουν να τραβούν τη προσοχή, θέλουν κομπλιμέντα, αλλά με διακριτικό τρόπο.

Κομπλιμέντα που θα εκτιμούσαν είναι για παράδειγμα να τους πείτε πως δείχνουν πολύ νέοι για την ηλικία τους. Πως ντύνονται υπέροχα. Πως είναι έξυπνοι ή ευφυείς.

Ο Παρθένος με Ωροσκόπο Λέων είναι έξυπνος, αξιόπιστος και τίμιος. Παίρνουν αποφάσεις με ρεαλιστικούς τρόπους. Ο συγκεκριμένος Παρθένος θέλει τα πράγματα να γίνονται μεθοδικά και με ασφάλεια, ειδικά όταν έχει να κάνει με χρήματα.

zodia-zvdia-22

Κατά καιρούς, συμβαίνουν πράγματα που χαλάνε τα σχέδιά τους, και τότε γίνονται πειραχτήρια, ευερέθιστοι και επικριτικοί.

Όταν ο Παρθένος με Ωροσκόπο Λέων έχει τη συγκεκριμένη διάθεση, τη ξεσπά στο σύντροφό του, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται ο δεσμός που είχαν αναπτύξει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Οι σχέσεις είναι το πιο περίπλοκο κομμάτι της ζωής του συγκεκριμένου Παρθένου. Όταν υπάρξουν διαπληκτισμοί, το ένστικτό τους λέει να χώσουν το κεφάλι τους στην άμμο. Οι τσακωμοί αποκαλύπτουν αισθηματικά δράματα που δεν θέλουν να τους απασχολούν.

Σκέφτονται ρεαλιστικά, έχει πολύ δουλειά, μπορούν να το τακτοποιήσουν αργότερα, δεν είναι σημαντικό. Ξέρετε κάτι όμως; Αν ο Παρθένος με Ωροσκόπο Λέων θέλει να έχει κάποιον δίπλα του, η σχέση είναι σημαντική.

Το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει είναι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του αλλά με έναν ελεγχόμενο τρόπο. Πρέπει να ελέγχει τη σκέψη του και να μην κριτικάρει.

Όταν επικοινωνεί με το σύντροφό του, η ατμόσφαιρα καθαρίζει και μπορεί πια να ασχοληθεί με τα πράγματα που έχει να κάνει, χωρίς να ανησυχεί για το δράμα που πρόκειται να ξεσπάσει αργότερα.

Ο Παρθένος με Ωροσκόπο Λέων πάντα θα χρειάζεται να ξεφύγει από τη ζωή σας για να ανανεωθεί και να μείνει μόνος.