Παρθένος με Ωροσκόπο Παρθένο

Κοινοποίηση:

Ένας διπλός Παρθένος δεν έχει διαφορά στο χαρακτήρα του είτε τον συναντάτε για πρώτη φορά είτε τον ξέρετε για χρόνια.

Το συγκεκριμένο άτομο ανήκει ολοκληρωτικά στο ζώδιο της Παρθένου. Έχει κοφτερό μυαλό, εξετάζει όλα τα γεγονότα και τα βελτιώνει.

Αν ένας άντρας Παρθένος με Ωροσκόπο Παρθένο σας πολιορκεί ανάμεσα σε πολλούς άντρες, θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

zodia-zvdia-22

Ο Παρθένος με Ωροσκόπο Παρθένο είναι έξυπνος, νευρικός και παρατηρεί τα πάντα.

Σε μία σχέση με έναν Παρθένο με Ωροσκόπο Παρθένο, η ξεκάθαρη επικοινωνία ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα, καθώς θα πιστέψει πως δεν είστε πια ευτυχισμένοι. Οι Παρθένοι δεν είναι γνωστοί για την ανάγκη τους για σχέση, δεν είναι σαν τους Ζυγούς.

Αν πείτε σε έναν Παρθένο πως δεν είστε ευτυχισμένοι τότε θα φύγουν πρώτοι.

Μερικές φορές, ένας άντρας ή μια γυναίκα Παρθένος με Ωροσκόπο Παρθένο ίσως φερθεί απολίτιστα και παρανοϊκά, και θα αντιμετωπίσει την άσχημη κριτική των άλλων.

Ο Παρθένος με Ωροσκόπο Παρθένο αναζητά την τελειότητα περισσότερο από τους άλλους. Θέλει να έχει τον έλεγχο. Δεν είναι φιλόδοξοι και αυτό είναι λυπητερό επειδή είναι πρακτικοί και ακριβείς, χαρακτηριστικά που μπορούν να τους βοηθήσουν να ανέβουν.

Ο Παρθένος με Ωροσκόπο Παρθένο έχει και άγρια πλευρά… Κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ελέγξει τις ορμές του και να μην γίνει άγριος. Στο τέλος όμως, χάνουν τον έλεγχο. Αυτό συμβαίνει από την τόσο μεγάλη ανάγκη τους να έχουν τον έλεγχο.

Αυτή η άγρια και εκτός ελέγχου συμπεριφορά οδηγεί τον Παρθένο σε σκάνδαλα ή ακόμα να ζει διπλή ζωή. Πράγματα που επηρεάζουν τις ερωτικές του σχέσεις.

Αν έχετε σχέση με τον συγκεκριμένο Παρθένο, πιθανότατα να είστε περισσότερο άνετοι με την δική σας άγρια πλευρά. Οι Παρθένοι τείνουν να έλκονται από εξωστρεφή άτομα με ελεύθερο πνεύμα.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε με τον Παρθένο εραστή σας είναι να τον βοηθήσετε να ελευθερώνει την άγρια πλευρά του μία στο τόσο. Επιτρέψτε του να το κάνει και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Αν δεν το κάνετε, θα το κρατήσουν μέσα τους και κάποια στιγμή θα ανακαλύψετε πως ο γλυκός, τίμιος και αγνός Παρθένος σας απατά. Θα καταλήξετε να μην τον γνωρίζετε καθόλου.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί στο τέλος νιώθουν τύψεις.