Το πέταλο της αγάπης

zwdia

Κοινοποίηση:

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία για αυτό το ξόρκι:

Ένα ροζ κερί κωνικό (που αντιπροσωπεύει το θηλυκό)

Ένα μπλε κερί κωνικό (που αντιπροσωπεύει το αρσενικό)

zodia-zvdia-22

Ένα χρυσό κερί κωνικό

Ένα πέταλο

Ένα κλειδί

Δύο τριαντάφυλλα (κατά προτίμηση αλλά όχι απαραίτητα κόκκινα)

Ένα ρούχο του άλλου ατόμου

Ένα μεγάλο μπολ

Ποτ πουρί-

 

Υπήρξε μια εποχή που τα πέταλα συνήθως κρεμόταν πάνω από μια πόρτα για να φέρουν καλή τύχη στο σπίτι και ως εκ τούτου ήταν εύκολο να βρεθούν. Αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα , μπορείτε να φτιάξετε από ένα κομμάτι χαρτί ή κάρτα, ή ίσως μπορείτε να βρείτε μια μικρογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί ως γούρι. Το ξόρκι στοχεύει στο να κάνει αμοιβαία την που κρατάτε στην καρδιά σας, πρέπει να εκτελεσθεί Παρασκευή, όταν η Σελήνη εξασθενεί.

 

Η γυναίκα συντονιστής θα πρέπει να ανάψει το ροζ κερί πρώτα , μετά το μπλε. Ο αρσενικός συντονιστής θα πρέπει να κάνει το αντίθετο. Όταν αυτά τα κεριά έχουν ανάψει, τότε πρέπει να ανάψετε το χρυσό κερί.

 

Βάλτε το χρυσό κερί μεταξύ των άλλων δύο, τότε τοποθετήστε από ένα τριαντάφυλλο δίπλα στα εξωτερικά κεριά. Τώρα βάλτε το πέταλο μπροστά από το ένα τριαντάφυλλο και το κλειδί στην αθέατη πλευρά του άλλου κεριού.

 

Ενώ τα κεριά καίγονται, να επικεντρωθείτε στην επιθυμία της καρδιάς σας, έως ότου οι φλόγες αρχίσουν να τρεμοπαίζουν ή να σβήσουν θα πρέπει να φέρετε το τελετουργικό στο τέλος του, οπότε μπορείτε να σβήσετε τις φλόγες με το συνήθη τρόπο.

 

Τυλίξτε το κλειδί και το πέταλο στο ρούχο , βάλτε το σε ένα συρτάρι και αφήστε το εκεί για δύο εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα τα τριαντάφυλλα θα έχουν μαραθεί, αλλά δεν τα πετάμε. Όταν οι δεκατέσσερις ημέρες περάσουν, πάρτε το πακέτο από το συρτάρι και βάλτε το πέταλο, το κλειδί και τα ροδοπέταλα στο μπολ. Γεμίστε το μπολ με το ποτ πουρι και το βάζετε σε ένα περβάζι παραθύρου που βρίσκεται πλησιέστερα στο σημείο όπου ζει το αγαπημένο σας πρόσωπο . Τώρα περιμένετε και η αγάπη σας θα έρθει σε σας.

 

 

 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική για όλες τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα. Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν φαίνεται ασφαλές. Αν υποψιάζεστε ότι το περιεχόμενο αυτής της σελίδας είναι σκόπιμα παραπλανητικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.